Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Metro catalog 01.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Metro

Catalog Metro

Informații despre ofertele speciale Metro

3/5
Actual brochure

Până la apariția în România a concurenților săi direcți, Metro Cash & Carry a fost timp de mulți ani liderul incontestabil al magazinelor de tip supermarket. Dintotdeauna, comerciantul a publicat cataloage în care clienții puteau găsi toate produsele aflate în promoție sau la ofertă. Faptul că principalii clienți cărora le oferă Metro produse sunt persoanele juridice sau persoanele fizice autorizate nu i-a oprit niciodată pe români să obțină legitimații de acces în magazin. Iar pliantele și cataloagele Metro au jucat cu siguranță un rol important în acest sens.

Astăzi, Metro continuă să fie unul dintre jucătorii principali în categoria Supermarketuri, iar în cataloagele Metro produsele sunt ordonate de cele mai multe ori tematic, dedicate câte unui segment. perioada lor de valabilitate variază mult în funcție de sezon, de cele mai multe ori clienții având 1-3 luni la dispoziție să profite de ofertă. Puteți oricând să răsfoiți paginile ultimului material de la Metro aici - care este valabil pentru perioada 01.07.2024 - 30.09.2024

MAGAZINELE METRO

Shop

Magazinele Metro Cash & Carry au apărut în Germania în anul 1964 și sunt operate neîntrerupt de atunci de către Metro AG, o companie din Düsseldorf. Primul magazin din România a apărut în luna octombrie a anului 1996. Conceptul de Cash & Carry pe care l-a introdus Metro se referă la faptul că de obicei, revânzătorii luau marfa pe care o vindeau pe credit. La Metro, însă, clienții, care sunt de obicei persoane juridice de tipul micilor comercianți, trebuie să plătească întâi cu cash, după care să care singur marfa de la raft – „carry” înseamnă „a duce”. Adică un sistem foarte asemănător cu cel din alte Supermarketuri.

Astăzi, în rețeaua Metro Cash & Carry România putem găsi 30 de centre de distribuție care acoperă cu ofertele sale destul de egal întregul teritoriu al României, printre care putem menționa București, Brașov, Constanța, Timișoara, Baia Mare şi Buzău. Este bine de știut că Metro abordează clienții într-un mod diferit de alte lanțuri, în sensul că este nevoie de o legitimație pentru a avea acces în interiorul magazinului. Asta nu i-a oprit însă niciodată pe vânătorii de chilipiruri, chiar și atunci când aveau în vecinătatea lor și magazine concurente precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

OFERTA METRO

Assortment

Fără exagerare, la Metro putem găsi mii și mii de tipuri diferite de produse din categoriile alimente, băuturi, produse pentru birou și pentru industria hotelieră. Foarte multe dintre aceste produse sunt la prețuri imbatabile, însă s-ar putea să fiți nevoiți să cumpărați un pachet de mai multe produse pentru a beneficia de ofertă. Găsiți de obicei informații detaliate despre aceste condiții citind în întregime ultimul catalog Metro, cum este Catalog Metro.  

Puteți studia oferta Metro în catalogul lor, dar aveți acces la informații despre Metro și online, vizitând pagina lor oficială - metro.ro. Chiar dacă numeroase persoane caută de la Metro magazin online, acesta este disponibil doar la nivel informativ. Pentru a cumpăra produsele din ofertă este nevoie să vă deplasați până la cel mai apropiat magazin. Asta nu înseamnă că vizitând Metro online nu veți găsi numeroase informații utile, dimpotrivă. Siteul lor oficial e destul de bine pus la punct.

Efortul merită cu siguranță, mai ales dacă veți arunca un ochi asupra produselor Metro marcă proprie. Chiar și dacă niciodată nu ați studiat un catalog Metro, este extrem de probabil să fi auzit de produsele Aro, ieftine și de calitate, sau de Fine Life, sub sigla cărora găsim diverse tipuri de alimente care reprezintă alternativa pentru echilibru între calitate și preț. Acestea sunt două dintre cele mai populare mărci ale lor, însă putem găsi toate mărcile Metro online pe siteul lor oficial – METRO Chef, Rioba și SIGMA fiind alte branduri ale comerciantului. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri