Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Catalog CORA ONLINE 16.07.2024 | Oferta nou, Revista

PUBLICITATE
Cora

Catalog Cora

Informații despre ofertele speciale Cora

3/5
Actual brochure

Chiar dacă nu este cel mai important retailer din România, Cora cu siguranță a câștigat un loc important în inimile celor care au un magazin în vecinătate. O parte din succesul Cora se datorează strategiei consistente de promovare, inclusiv prin cataloagele și pliantele pe care le distribuie încă de la apariția pe piața românească. Ultimul catalog Cora poate fi răsfoit online pe site-ul nostru și ce găsiți în el este de actualitate în perioada 14.03.2024 - 14.05.2024.

Oferta Cora din cataloage și din revista de produse are o durată de valabilitate variabilă – uneori chiar și un an. Ceea ce este specific, însă, este că ziua de marți la Cora marchează de obicei sfârșitul unui ciclu bisăptămânal din oferta Cora de promoții și reduceri. Clienții s-au obișnuit deja și cu Cora online, încă din anul 2013 retailerul fiind printre pionierii e-comerțului.

MAGAZINELE CORA

Shop

Cora este parte din grupul comercial belgian Louis Delhaize. Acesta are o istorie îndelungată, fiind fondat în anul 1875, însă nu trebuie confundat cu Delhaize Group, tot din Belgia, care deține în România magazinele Mega Image. Louis Delhaize este specializat în Supermarketuri și hipermarketuri, iar în prezent numără peste 80 de magazine Cora în Franța, România, Belgia și Luxemburg. Numele vine de la Kore, numele alternativ al zeiței elene Persefona, cea care stăpânește lumea umbrelor, a primăverii și a fertilității.

Bucureștenii din cartierul Pantelimon sunt primii români care au putut intra într-un magazin Cora în anul 2003, iar acesta a fost urmat de Cora Lujerului, tot în București, și cel din Cluj-Napoca. Între timp, Cora a ajuns la 12 magazine în România, în orașe precum București, Cluj-Napoca, Constanța şi Bacău. Rețeaua s-a extins într-un ritm constant, aproximativ 5.000 de persoane fiind astăzi angajați ai Cora Romania. 

Pentru cei care caută Cora online, siteul oficial cora.ro este permanent deschis pentru comenzi în orașele București, Constanța, Cluj, Bacău, Ploiești și localitățile limitrofe acestora. Sunt șanse destul de mari să nu aveți în apropiere un magazin Cora, așa că vă recomandăm să  verificați paginile altor comercianți populari, cu ofertă comparabilă: Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

OFERTA CORA

Assortment

Lanțul de Supermarketuri are în centrul viziunii sale satisfacția clienților, așa că oferta Cora se bazează pe o varietate cât mai mare de produse, însă la prețuri cât mai accesibile. La fiecare două săptămâni, într-o zi de marți la Cora încep de obicei pregătirile pentru promovarea produselor din noua promoție care începe următoarea zi.

Iar oferta Cora este cu adevărat impresionantă – de la alimente și băuturi, la o gamă foarte largă de produse pentru casă și familie, inclusiv mobilă, dar și electronice și IT. Puteți găsi într-un catalog Cora aproape orice la promoție dacă vizitați regulat paginile dedicate Cora de pe Kimbino.ro. Un alt aspect pe care l-au remarcat clienții Cora este strategia bine pusă la punct pentru loializarea clienților printr-un card de fidelitate cu beneficii instant sub formă de hiperpuncte pentru absolut orice cumpărătură, chiar și cele din Cora online, de pe cora.ro.

Merită să acordați atenție și produselor pe care Cora le comercializează sub marcă proprie. Cele mai bine cunoscute sunt mărcile Produs cora, Winny, cora Kido, Tentații cora, Tradiția gustului ș.a. Fiecare dintre aceste produse reprezintă o alternativă de calitate la produsele mai scumpe din aceeași categorie. Așa că nu uitați să verificați informațiile din Catalog Cora!

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE