Kimbino
Kimbino

CBA catalog 16.06.2024 >> online oferta

PUBLICITATE
CBA
PUBLICITATE

Catalog CBA

CBA CATALOG

3/5
Actual brochure

Conform sloganului „Soluția ta zilnică”, în orice supermarket CBA veți găsi o gamă unitară de produse, iar cele mai bune oferte CBA sunt prezentate cu atenție în catalogul CBA. Chiar dacă astăzi putem consulta care sunt ofertele CBA online, zeci de mii de clienți se bazează pentru cele mai recente informații despre prețuri și promoții disponibile pe CBA catalog. Clienții fideli deja s-au obișnuit cu această metodă de promovare, iar CBA are unul dintre cele mai de încredere cataloage de produse din țară. După cum puteți observa și aici, la fiecare două săptămâni apare un nou număr din catalogul CBA, cel mai recent fiind valabil în perioada 16.06.2024 - 30.06.2024. Cei aflați în căutarea de oferte CBA în luna Iunie pot să consulte oricând ce este disponibil pe rafturile supermarketurilor CBA pe pagina dedicată de pe siteul Kimbino.

CBA SUPERMARKET

Shop

După cum putem deduce și din numele întreg – CBA Nord Vest – supermarketurile CBA deservesc preponderent zona de nord-vest a țării. O altă particularitate a acestui lanț de magazine este orientarea către clienții vorbitori de maghiară. Dacă studiem cataloagele CBA, este imposibil să nu observăm că acestea sunt bilingve.

CBA Nord Vest are o istorie destul de îndelungată, în anul 2002 fiind deschis în Satu Mare un depozit. Astăzi, CBA este activ în 12 județe, distribuind mii de produse din care peste 650 sunt marcă proprie. În anul 2013, CBA a deschis primul său magazin tip Cash & Carry în Satu Mare, urmând apoi extinderea: Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Timișoara, Alba Iulia şi Arad. Pe o piață de Supermarketuri dominată de nume internaționale, CBA reușește să se mențină în top, chiar dacă doar regional. Nu aveți acces la un supermarket CBA? vă recomandăm să vizitați ofertele altor jucători de pe piață, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros şi Auchan.

Bucătăria maghiară este faimoasă pe plan internațional, așa că dacă vă place să gătiți, nu ezitați să vizitați CBA online. Siteul oficial cbanordvest.ro este bine structurat, dar ceea ce-l face deosebit e că la rubrica „Recomandări” găsiți numeroase rețete numai bune de testat.

OFERTE CBA

Assortment

Puteți găsi la CBA o varietate bogată de produse, mai exact, peste 3.000 de articole diferite. Dintre acestea, 600 sunt marcă proprie CBA. Vă recomandăm să vizitați CBA online pentru a consulta gama completă. De la alimente de bază, la băuturi, carne, specialități sau hrană pentru animale, găsiți aproape orice în oferta CBA – chiar și produse de igienă sau de uz casnic.

Pentru a rezista pe o piață extrem de concurențială, supermarketurile CBA acordă o atenție deosebită clienților săi, după cum puteți observa ușor consultând „CBA catalog - C+C”, cel mai recent catalog CBA. În doar câteva minute puteți să vă edificați asupra abordării acestui lanț și să trageți singuri concluzia despre seriozitatea ofertelor CBA.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Brânză
Ulei
Cafea
Ciocolată
Salam
Suc
Vin
Bere
Portocale
Banane
Ceai
Frișcă
Gin
Ketchup
Smântână
Biscuiți
Vodka
Whiskey
Salată

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri