Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Dr.Max
3/5

Dr.Max catalog 01.05.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Dr.Max

Catalog Dr.Max

DR.MAX CATALOG

3/5
Actual brochure

Chiar dacă există mii de farmacii în România, nu toate acordă aceeași atenție sporită modului în care se prezintă în fața publicului. Iar ofertele Dr.Max sunt un exemplu pozitiv al respectului pentru clienți. Așa că puteți să accesați cu încredere cel mai recent catalog Dr.Max - Catalog Dr.Max, cu toate ofertele și promoțiile din perioada 01.05.2024 - 31.05.2024.

Deoarece știm cât de important este să avem acces la cele mai bune prețuri atunci când suntem în căutarea produselor din farmacii, vă recomandăm să vizitați pagina Dr.Max online de pe siteul nostru. Veți găsi pe Kimbino.ro lista completă de cataloage, printre care și extrem de utila revistă Dr.Max, un adevărat ghid pentru un stil de viață sănătos. 

 

OFERTE DR.MAX

Shop

Puțini români nu au auzit despre farmaciile Dr.Max, catalogul acestora fiind disponibil inclusiv în format tipărit. Chiar dacă marca nu are o istorie la fel de îndelungată precum alte lanțuri de farmacii, din anul 2017 și până astăzi, locuitori din toată țara au acces la ofertele Dr.Max. Prin strategia sa de extindere agresivă, Dr.Max a devenit rapid un nume greu în categoria de produse Farmaceutice, cosmetice.
Sutelor de farmacii li se adaugă hiper-farmaciile Dr.Max, ceea ce înseamnă că produsele din catalogul Dr.Max pot fi cumpărate în numeroase orașe. Pentru a studia lista completă de locații, este suficient să vizitați Dr.Max online, pe siteul oficial al mărcii, drmax.ro. Chiar dacă programul farmaciilor este relativ standardizat, vă recomandăm să verificați în prealabil orele în care este deschisă cea mai apropiată farmacie. După cum probabil că deja v-ați obișnuit de la alte lanțuri de farmacii românești, și Dr.Max are un program de loialitate sub forma unui card personalizat. Acesta poate fi obținut atât în farmacii, cât și accesând Dr.Max online, oferindu-vă atât reduceri, cât și vouchere prin intermediul revistei. Atunci când nu găsiți produsul căutat, puteți oricând să verificați disponibilitatea acestuia la alte farmacii, precum Avon, Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Douglas, Life Care, Marionnaud, Notino şi Sephora.

 

OFERTA DR.MAX

Assortment

Un avantaj apreciat de către clienți este că, în afară de oferte, Dr.Max are de asemenea o gamă largă de produse marca Dr.Max. Cu sute de diferite produse marcă proprie, disponibile și online, Dr.Max se asigură că clienții au acces la majoritatea celor mai căutate articole, beneficiind de prețuri accesibile. Dr.Max oferă atât medicamente cu sau fără rețetă, cât și suplimente alimentare, de frumusețe, îngrijire, dietă, nutriție, dar și remedii naturiste sau aparatură tehnico-medicală.


Acesta este motivul pentru care niciodată nu puteți ști cu siguranță ce oferte sau promoții speciale v-a pregătit Dr.Max până nu verificați cel mai recent catalog Dr.Max - Catalog Dr.Max.

CATALOAGELE KIMBINO

Kimbino App

Vă interesează ofertele din cele mai recente cataloage online românești? Atunci vizitați cu încredere Kimbino, prietenul dvs. și al naturii, disponibil pe Kimbino.ro. Atunci când folosiți cataloagele online și nu cele tipărite, aduceți o contribuție majoră la protejarea mediului înconjurător. Partea bună este că aveți nevoie doar de o conexiune internet pentru a avea acces direct și nelimitat la oferte și reduceri! Există atât de multe cataloage și pliante care din păcate ajung la gunoi, unele dintre ele nici măcar nu sunt citite. Cu alte cuvinte, asistăm neputincioși cum hectare întregi de pădure dispar inutil. Este în regulă să vă placă promoțiile, dar dacă tot avem acces la internet, Kimbino este companionul ideal pentru cei care doresc să facă o schimbare. Vă recomandăm și aplicația Kimbino, un nou canal de informare prietenos cu natura, dar și cu asimilarea informațiilor. Știm cât de important este să aveți acces la informație chiar și atunci când sunteți în mișcare!

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Șampon
Balsam
Cremă
Protecție solară
Deodorant
Antiperspirant
Spumant de baie
Plasturi
Exfoliant
Serum
Cremă de zi
Scrub

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice