KimbinoKimbino
Dr.Max
3/5

Dr.Max catalog 01.06. - 30.06. | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Dr.Max

3/5
Actual brochure
Cine nu cunoaşte Dr.Max! Datorită gamei largi de produse şi ofertelor interesante, a opţinut o poziţie de leader pe piaţa românească! În Dr.Max, este puţin probabil că nu vei găsi produsele de care ai nevoie. Şi vei economisi bani. Pentru comparaţie,încearcă să arunci o privire la ofertele acestor magazine Avon, DM drogeriemarkt, Douglas, Lady’s, Life Care, Marionnaud, Notino, Oriflame, Sensiblu, Sephora.

Căutai ceva ce nu era disponibil pe site-ul nostru? Incearcă site-ul oficial al magazinului www.drmax.ro.

Uită de variantele printate ale broşurilor şi începe să foloseşti varianta online de la Kimbino. Poţi să verifici oferta online de la Dr.Max şi comfortabil în orice moment. Fară risipă! Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la Dr.Max în forma lor online decât printate.

Să cumperi produse la reducere te poate ajuta să economiseşti mulţi bani. Singurul lucru pe care trebuie să îl ştii este ce produs şi unde este la reducere. Vei afla acest lucru uşor şi rapid datorită broşurilor online.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laDr.Max când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la Dr.Max.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Lapte
Vin
Pește
Cereale
Apă
Parfum
Șampon
Cremă
Protecție solară
Apă de gură
Sirop
Jeleuri
Loțiune protecție solară
Gel pentru păr
Plasturi
Suzetă
Cremă de zi
Gel de curățare
Inel

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice

Urmăreşte

Către magazin

Partajează

Kimbino
Închidere
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Închidere
Dr.Max
    Dr.Max