Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Naturlich catalog 11.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Naturlich

Catalog Naturlich

NATÜRLICH CATALOG

3/5
Actual brochure

Dacă sunteți în căutarea reducerilor la mobilier de înaltă calitate, atunci catalogul Natürlich este o soluție excelentă. Găsiți la Natürlich oferte dintre cele mai diverse, chiar dacă uneori cataloagele noi se lasă așteptate. Însă, atunci când apare un nou catalog Natürlich, reducerile sunt garantate, așa că nu ratați ultimele apariții.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, atunci merită să aflați că puteți consulta cel mai recent catalog Natürlich România aici, valabil începând cu 11.07.2024.

MAGAZINELE NATÜRLICH

Shop

În spatele mărcii cu rezonanță germană Natürlich se află o companie românească cu o bogată experiență pe piața mobilei de calitate – Larix Mobila S.R.L., din localitatea Reghin, județul Mureș. Magazinele Natürlich au început să apară începând cu anul 2011. Fiind un producător care îmbină rigoarea germană cu sufletul românesc, merită să profitați de reducerile Natürlich, calitatea fiind garantată atât de experiența echipei, cât și de garanția propriu-zisă a produselor. 

În categoria sa de activitate, Casa si gradina, Natürlich România este un lanț de magazine care acoperă o mare parte din țară, cu preponderență în partea de vest, fiind prezent în localități precum Brașov, Oradea, Sibiu, Bistrița, Mediaș şi Târgu Mureș. Ofertele Natürlich pot fi regăsite și în numeroasele magazine partenere din țară. Lista completă a acestora poate fi consultată pe siteul oficial, naturlich.ro. Tot aici vă recomandăm un blog simpatic, plin de idei din domeniul amenajărilor interioare. 

Puteți să vă bucurați de reducerile Natürlich atât online, cât și vizitând magazinele din apropierea dvs. Acestea se deschid în jurul orelor 8:00-9:00 dimineața și sunt deschise până la aproximativ 18:00-20:00. Vă recomandăm să verificați programul pe site. Dacă nu puteți ajunge în aceste intervale orare, merită să verificați și ofertele altor magazine și producători de mobilă, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.

NATÜRLICH OFERTE

Assortment

Pentru cei care doresc să achiziționeze produse Natürlich, reducerile se aplică în general pentru toată gama de produse. Găsim oferte Natürlich pentru mobilier potrivit în toată casa: dormitor, cameră de zi, cameră de tineret, cu un accent deosebit pe bucătării la comandă. De asemenea, nu veți fi dezamăgiți nici de oferta de decorațiuni, parchet, electrocasnice sau mobilier de birou, chiar dacă nu acesta este punctul forte al companiei. 

Ceea ce vă putem garanta este că designul acoperă majoritatea gusturilor, fiind inspirat de tendințele din Occident – atât modern, cât și clasic. Vă recomandăm să consultați cu atenție cele mai recente reduceri Natürlich în Catalog Naturlich, disponibil aici și să reveniți cu regularitate pe pagina dedicată pentru inspirație și noi oferte Natürlich.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Pat
Saltea
Fotoliu
Masă
Bibliotecă
Colțar
Comodă

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE