Evaluare 3/5

Cele mai vandute produse – previzualizare al pliantului de la Domo valabil de la 01.09.2018
Ofertele saptamanii – previzualizare al pliantului de la Domo valabil de la 22.05.2018
Ofertă curentă – previzualizare al pliantului de la Domo valabil de la 04.05.2018
Sunt foarte puţini oameni în România care nu ştiu magazinul Domo.  La urma, datorită popularităţii sale printre clienţi, este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Domo  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave! De asemenea aruncă o privire la aceste magazine Altex, Cel, Emag, evoMag, Flanco, Germanos, Internity, Media Galaxy, PC Garage.  Poate vei găsi aceleaşi produse la preţuri mai bune.

Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.domo.ro.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la Domo este mereu disponibilă când eşti şi tu. Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la Domo online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Să economiseşti în timp ce faci cumpărături nu a fost niciodată mai uşor.

Nu pierde nici una dintre ofertele speciale de la Domo. Înscriete la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. Vei avea o prezentare generală a ultimelor oferte de la Domo. Al tău Kimbino.