Kimbino
Kimbino

Domo catalog 29.05.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Domo
PUBLICITATE
PUBLICITATE
Domo
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Domo

CATALOG DOMO

3/5
Actual brochure

Foarte mulți români au auzit despre brandul Domo datorită magazinelor fizice care au reprezentat mult timp un etalon în comerțul de electrocasnice. Între timp, acestea au dispărut și ceea ce a rămas este Domo online, un site care comercializează online diverse produse. Chiar dacă astăzi este imposibil să găsiți un Domo magazin, puteți să consultați ultimul catalog sau cel mai recent pliant Domo pentru a verifica dacă există oferte speciale și promoții. Aceste materiale promoționale apar destul de frecvent și aveți acces la toate prin intermediul siteului Kimbino.

Ca și siteul de unde este preluat conținutul Domo online, ne referim la Cel.ro, merită să urmăriți mai ales perioada Black Friday, căreia echipa care se ocupă de actualizarea catalogului Domo îi acordă atenție sporită și vine cu oferte speciale. Vă invităm să consultați cel mai recent catalog Domo online aici, cu perioada de valabilitate de miercuri 29.05.2024.

DOMO MAGAZIN

Shop

Brandul Domo este atât de cunoscut azi în primul rând datorită vechimii sale pe piață - compania care a pus bazele primelor magazine Domo a apărut pe piață în anul 1994. După schimbarea proprietarilor, magazinele Domo fizice au întâmpinat probleme și în anul 2015 au fost închise, urmând ca brandul să comercializeze produse doar online. Nici acest lucru nu a avut succes, domeniul .ro fiind preluat de către compania care deține Cel.ro. Astăzi, printre cunoscătorii categoriei Electronice, Domo online este doar o clonă a siteului Cel.ro, existența brandului având scopul principal de a atrage clienți prin renumele dobândit înainte de închiderea magazinelor.

În consecință, astăzi, nostalgicii care doresc să cumpere de la Domo, se pot baza pe echipa de la Cel.ro, ceea ce înseamnă că pentru ridicări de produse au acces la showroomul Cel.ro. Este recomandat ca înainte de a merge acolo să verificați atât cel mai recent pliant Domo sau dacă showroomul este deschis – o puteți face aici, pe siteul oficial domo.ro. Dacă doriți să consultați mai multe oferte înainte de a lua o decizie, vă recomandăm să studiați oferta altor comercianți cunoscuți din România, precum Altex, Flanco, Media Galaxy, Emag, Clickshop, Cel, evoMag şi Orange.

OFERTA DOMO ONLINE

Assortment

Pe Domo.ro puteți să cumpărați mult mai mult decât produse din domeniul IT, electronice și electrocasnice, practic, toată oferta Cel.ro fiind la dispoziția dvs., iar aceasta este cu adevărat impresionantă. Puteți să alegeți din zeci de mii de produse diferite din categorii precum electronice, electrocasnice, dar și Parfumuri, Ceasuri, Auto, Copiii și Bebeluși, inclusiv Bricolaj sau Casă și Grădină!

De aceea, nu ezitați să verificați cele mai recente oferte Domo.ro chiar aici, unde puteți consulta și cel mai recent apărut pliant Domo, adică Catalog Domo.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Telefon
Monitor
Televizor
Cuptor
Aragaz
Robot
Friteuză
Trotinetă electrică

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice