Kimbino
Kimbino

Elvila catalog 19.04.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Elvila
PUBLICITATE
PUBLICITATE
Elvila
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Elvila

Informații despre ofertele speciale Elvila

3/5
Actual brochure

Dacă îți dorești produse de calitate cu o lungă tradiție românească pentru casa ta, produsele Elvila sunt răspunsul potrivit. Având o gamă de produse ce includ mobilier pentru dormitoare, living, bucătărie, birouri dar și saltele și alte accesorii, oferta Elvila este soluția ideală pentru casa ta. În catalogul de aici te vei putea convinge de ce mobila Elvila inspiră un profund sentiment de profesionalism, seriozitate și stabilitate prin produsele sale create cu o atenție ce dovedește dragoste pentru lemn și structuri solide. În cazul în care doriți să răsfoiți printre toate ofertele curente, puteți căuta în oferta online de pe site Kimbino.ro sau în catalogul Elvila disponibil începând cu 19.04.2024

MAGAZINUL ELVILA

Shop

In anul 1990 omul de afaceri Viorel Cataramă a pus bazele companiei Elvila. Aceasta se ocupa încă de pe atunci de producție și comercializare piese de mobilier pentru casă și birouri, având ca target clienții cu venituri medii sau mici. Grija pentru un raport ideal preț-calitate a fost o preocupare constantă a companiei. De altfel, începând cu anul 2000 a fost implementat un sistem de management al calității pentru a garanta acesta aspect. În momentul de față există 12 magazine proprii Elvila în orașe cum ar fi: Bucuresti, Constanța, Iași, Blejoi, Botoșani. 20 de magazine în sistem de franciză și 3 fabrici, fiecare specializată pe un tip de mobilier diferit.  Competitorii principali de pe piață din categoria producători de mobilier pentru Casa si gradina sunt reprezentați de IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.

Dacă doriți să vedeți mai multe detalii despre magazinele Elvila, ofertele sezoniere, reducerile sau noutățile în materie de mobilier, puteți intra online pe elvila.ro, unde veți găsi o gamă largă de produse pentru toate buzunarele, urmând sloganul Mobilă cât vezi cu ochii . În cazul în care simțiți că nu aveți suficientă inspirație în alegerea și combinarea elementelor, site-ul Elvila online pune la dispoziție și o secțiune de blog, actualizat frecvent, unde cititorii pot găsi diverse articole interesante despre amenajări interioare, idei de decorare, de cadouri pentru cei dragi și multe alte sfaturi utile pentru potențialii cumpărători indeciși. Va fi astfel mult mai ușor să alegeți cea mai bună variantă și cea mai bună combinație din ofertele de mobila Elvila.

OFERTA ELVILA

Assortment

Oferta Elvila a fost gândită să răspundă cât mai multor nevoi ale clienților din diverse arii de funcționare. Astfel, puteți găsi mobilier pentru living, dining, dormitor sau camera copiilor, mobiliere și ansambluri office, dulapuri și etajere, mobilier tapițat, elemente de decorațiuni și nu în ultimul rând, saltele. Marca proprie de saltele Relaxa, create în fabrica de la Mizil, a devenit una din cele mai cunoscute, apreciate si cumpărate mărci de saltele din Romania. Și e ușor de înțeles de ce. Tehnologia din spatele saltelelor ortopedice sau a celei din spumă cu memorie a fost mereu îmbunătățită pentru a oferi clienților un somn cât mai sănătos și odihnitor.

În cazul în care vreți să vă convingeți de diversitatea ofertei Elvila, sau doar dacă aveți mai multe întrebări referitoare la posibilitățile de decorare și amenajare, vă invităm să răsfoiți catalogul Elvila Catalog Elvila. Cu siguranță găsi o ofertă potrivită pentru gusturile dumneavoastră.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE