Selgros
3/5

Bucareșt Selgros catalog > (25.11. - 08.12.) online oferta

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Selgros Bucareșt

3/5
Actual brochure
Sunt foarte puţini oameni în România care nu ştiu magazinul Selgros.  La urma, datorită popularităţii sale printre clienţi, este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Selgros  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave! Aceste magazine Auchan, Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Metro, Penny market te pot surprinde cu preţuri preferate.

Dacă vrei să îţi faci cumpărăturile la Selgros, poţi să vizitezi magazine în următoarele magazine: Bucareșt, Constanța, Târgu Mureș, Alba Iulia, Arad . Nu ai avut noroc găsind ceea ce căutai?Poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului selgros.ro direct de pe pagina aceasta.  

Pliante printate? Căsuţă poştală plină? Nu trebuie să mai fie la fel! Începe să utilizezi Kimbino cu pliante online de la Selgros şi nu vei mai fi limitat. Ştii că protejezi mediul? Prin ce? Nu va mai trebuie să înoţi în ofertele de la Selgros, le vei avea doar pe cele online!

Să cumperi produse la reducere te poate ajuta să economiseşti mulţi bani. Singurul lucru pe care trebuie să îl ştii este ce produs şi unde este la reducere. Vei afla acest lucru uşor şi rapid datorită broşurilor online.

Nu a fost niciodată mai uşor să ţii evidenţa ultimelor oferte de la Selgros. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la newseltter sau să descarci aplicaţia noastră Kimbino. Mulţumită acestui lucru, nu vei rata nici o ofertă specială de la Selgros. Al tău Kimbino.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Selgros locațiile din orașul Bucareșt

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Selgros
Selgros