Evaluare 3/5

Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Real valabil de la 04.07.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Real valabil de la 20.06.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Real valabil de la 06.06.2019
Probabil toţi clienţii români sunt familiari cu magazinul Real. Datorită gamei large de produse, are una dintre cele mai puternice poziţii pe piaţa română. Real îţi oferă tot ce ai nevoie, la preţuri grozave! Magazinul Real  vine de obicei cu noi oferte. Ultima ofertă valabilă de la 18.07.2019 poate fi găsită aici. Pentru comparaţie,încearcă să arunci o privire la ofertele acestor magazine Auchan, Billa, Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Metro.

Real are magazine în multe oraşe peste tot în România.Unde exact? De exemplu Arad, Oradea. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.real-hyper-magazine.ro.

Mergi la cumpărături? Nu trebuie să iei cu tine broşuri mari! Versiunea online a ultimei oferte de la Real este mult mai practică şi este disponibilă în Kimbino. Este minunat că te uiţi după cele mai noi oferte de la Real online şi vei contribui la îmbunătăţirea calităţii mediului.  

Să economiseşti în timp ce faci cumpărături nu a fost niciodată mai uşor.

Oferta specială de la Real  este atât de favorabilă că te ajută să economiseşti mulţi bani. Şi ce ar trebui să faci să nu ratezi nici o ofertă specială de la Real? Este uşor: abonează-te la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino.