Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Sensiblu catalog săptămâna viitoare | noi oferte

PUBLICITATE
Sensiblu

Catalog Sensiblu

CATALOG SENSIBLU

3/5
Actual brochure

Dacă sunteți în căutarea catalogului Sensiblu Iulie 2024, vestea bună este că probabil că îl veți găsi – Sensiblu este printre farmaciile care acordă o atenție deosebită acestui canal de promovare. De fapt, putem găsi mai mult decât oferte Sensiblu, lanțul de farmacii fiind și editorul revistei Blu, plină de informații utile pentru cititori.

În fiecare catalog Sensiblu putem găsi „alegeri sănătoase la prețuri avantajoase”, de obicei cu o perioadă de valabilitate de o lună. Cu un design atractiv și informația bine structurată, ofertele din catalogul Sensiblu sunt excelente pentru cei care sunt în căutarea calității. Intrați pe site-ul nostru pentru a răsfoi ofertele Sensiblu din „Catalog Sensiblu”, valabil în perioada 08.07.2024 - 14.07.2024.

FARMACIILE SENSIBLU

Shop

Majoritatea locuitorilor din orașele României probabil că au auzit de Sensiblu, iar acest lucru se datorează faptului că prima farmacie cu acest nume a apărut în anul 1997 și a reprezentat o revoluție în comerțul farmaceutic național. Pentru prima oară, o farmacie românească era puternic orientată atât către sănătate, cât și către frumusețe, ceea ce a produs o schimbare în categoria Farmaceutice, cosmetice.

Astăzi, găsim în țară aproape 300 de farmacii Sensiblu, puține regiuni nefiind acoperite de acest lanț: București, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța şi Iași. Puteți verifica simplu care este cea mai apropiată farmacie de dvs. Vizitând Sensiblu online pe adresa oficială sensiblu.com. Și dacă tot sunteți acolo, nu strică să verificați cele mai recente promoții. Pentru a beneficia de majoritatea dintre acestea veți avea nevoie de un card de fidelitate ușor de obținut la orice farmacie. Programul farmaciilor este de cele mai multe ori de la ora 8:30 până la ora 22:00, ca la numeroși alți comercianți din această categorie: Avon, Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Douglas, Life Care, Marionnaud, Notino, Sephora şi Dr.Max.

OFERTE SENSIBLU

Assortment

După cum puteți observa studiind catalogul Sensiblu Iulie 2024, gama de produse pe care o puteți cumpăra este foarte variată și nu se rezumă la medicamente sau remedii. În fiecare catalog Sensiblu putem observa numeroase produse dedicate frumuseții. Dacă vom studia oferta Sensiblu online, vom observa că lanțul de farmacii are și produse în exclusivitate – aici găsiți lista completă. 

De la produse pentru frumusețe, la cele pentru prevenție sau tratament, de la produse dedicate alimentației sănătoase și până la diverse produse pentru mame sau produse parafarmaceutice, la Sensiblu putem găsi un sortiment foarte bogat de soluții pentru îngrijirea noastră și a familiei noastre. De foarte multe ori, acestea fac parte din promoții speciale. Pentru a consulta Catalog Sensiblu, cel mai recent catalog Sensiblu, vizitați pagina dedicată pe site-ul nostru.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! 

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. 

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

 

PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice