Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Oriflame
3.5/5

Oriflame catalog 20.09.2023 | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Oriflame

Informații despre ofertele speciale Oriflame

3.5/5
Actual brochure

În orice moment, pasionații de produse de beauty și nu numai pot fi siguri că vor găsi oferte Oriflame în multiple ediții de cataloage și pliante. Cei interesați de Oriflame – campania Septembrie au la dispoziție modalități diverse de a afla informații actualizate despre produsele legendarului producător suedez de produse cosmetice. Tot mai mulți clienți preferă să apeleze la Oriflame, catalog online, deoarece compania face demersuri în direcția protejării mediului și astăzi există suficiente modalități tehnice de a accesa internetul de oriunde, oricând.

În orice catalog Oriflame este aproape sigur că veți găsi reflectată calitatea produselor prin modul în care este prezentată informația: complet, atractiv și actualizat. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei oferte Oriflame pentru un produs ocazional, fie că sunteți interesat de Oriflame, campania Septembrie, merită să aruncați o privire și asupra celui mai recent catalog Oriflame, disponibil aici și valabil în perioada 20.09.2023 - 10.10.2023.

DISTRIBUȚIA ORIFLAME

Shop

Mulți dintre românii care au prins perioada anilor ’90 probabil că au auzit de această marcă chiar dacă nu au beneficiat niciodată de ofertele Oriflame. Compania suedeză există deja de peste o jumătate de secol, fiind înființată în 1967 de către frații Jochnik. Aceștia au dorit să ofere lumii calitatea produselor de frumusețe suedeze, un obiectiv care la prima vedere nu părea foarte realist. Iată că astăzi compania nu doar că în continuare există, ci este unul dintre cele mai cunoscute nume din categoria Farmaceutice, cosmetice. Prezentă în România din 1995, compania a crescut și datorită faptului că fiecare catalog Oriflame a atras noi reprezentanți de vânzări directe, modul principal de distribuție a produselor și ofertelor Oriflame.

Acesta este motivul pentru care nu vom găsi magazine Oriflame, modalitatea prin care putem comanda fiind prin intermediul unui consultant de vânzări sau prin comandă directă dintr-un catalog Oriflame online, pe siteul oficial oriflame.com. Acolo găsiți atât cele mai recente produse marca Oriflame, campania Septembrie, cât și oferte Oriflame mai vechi. Dacă doriți să testați și alte produse cosmetice, de la alți producători, vă recomandăm să consultați cataloagele Avon, Lady’s, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Douglas, Life Care, Marionnaud, Notino, Sephora şi Dr.Max.

OFERTE ORIFLAME

Assortment

Dacă veți căuta în orice catalog Oriflame de produse, veți observa că gama din care puteți alege este foarte bogată și variată – de la cosmetice la produse de îngrijire a părului, de la parfumuri la diverse accesorii. De fapt, lumea ofertelor Oriflame este o lume aparte, în care consultanții de vânzări îți povestesc cu pasiune despre calitatea unor mărci proprii pe care altfel nu ai avea cum să le cunoști. Astfel, s-ar putea ca în Oriflame, campania Septembrie, să afli despre seturile de machiaj The One sau de cremele Love Nature, acestea fiind doar două dintre cele mai cunoscute branduri. Unul dintre cele mai recente este NovAge True Perfection, despre care compania susține că oferă o îngrijire avansată a pielii, dovedită clinic.

La Oriflame, catalog online devine sinonim cu norma, cel tipărit fiind în continuare prezent. Încet dar sigur compania încearcă să impună un nou mod, mai eco, în care clienții și distribuitorii se raportează la ofertele Oriflame. Așa că dacă doriți să testați calitatea suedeză a produselor de beauty, atunci intrați aici, unde găsiți cel mai recent catalog Oriflame – „Oriflame catalog 14 2023”.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Ciocolată
Ceai
Nuci
Fructe
Zahăr
Mango
Carcasă
Uscător De Păr
Apă de toaletă
Machiaj
Burete
Fard de pleoape
Ruj
Șampon
Săpun
Cacao
Trandafir
Scară
Cremă de zi
Unt de corp

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Oriflame

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.