Evaluare 3.5/5

Sunt foarte puţini oameni în România care nu ştiu magazinul Oriflame.  La urma, datorită popularităţii sale printre clienţi, este unul dintre liderii de pe piaţa românească. În Oriflame, este puţin probabil că nu vei găsi produsele de care ai nevoie. Şi vei economisi bani. Oriflame introduce de regulă noi oferte şi minunate. Ce este valabil acum, de exemplu de la 09.07.2019? Poţi să găseşti aici. În alte magazine, ai putea găsi aceleaşi produse la un preţ mai bun. Încearcă să începi de aici: Avon, DM drogeriemarkt, Douglas, Lady’s, Life Care, Marionnaud, Sensiblu.

Dacă nu ai reuşit să găseşti ceea ce căutai, vizitează websitul oficial al magazinului ro.oriflame.com unde este prezentată întreaga lor ofertă.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la Oriflame este mereu disponibilă când eşti şi tu. Să verifici ultima ofertă de la Oriflame online este mult mai prietenos cu mediul înconjurător decât să foloseşti versiunea printată. Suntem încântaţi că preferi varianta online.

Să economiseşti în timp ce faci cumpărături nu a fost niciodată mai uşor.

Vrei să ţii evidenţa ofertelor de la Oriflame? Poţi să o faci inteligent: Înscrie-te pentru newsleter-ul nostru sau descarcă aplicaţia noatră KimbinoKimbino. Datorită acesteia, nu vei pierde nici o ofertă specială de la Oriflame.