Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Sephora
3/5

Sephora catalog 01.04.2024 | noi oferte

Catalog Sephora

Informații despre ofertele speciale Sephora

3/5
Actual brochure

Când urmează ziua de naștere a celei mai bune prietene, mamei, iubitului sau atunci când pur și simplu vrei să te răsfeți așa cum simți că meriți – apelezi la cea mai sigura sursa – catalogul Sephora. Doar aici poți să te orientezi în alegerea produselor care te vor face să te simți așa cum meriți: unică și frumoasă. Începând cu data de 01.04.2024 vei fi pusă la curent cu ultimele oferte Sephora pe care le poți găsi aici. Având o frecvență lunară, acestea te pun la curent cu ultimele trenduri  și reduceri pe care ar fi bine să nu le ratezi.

Magazinul Sephora

Shop

Fondat în 1969 de către Dominique Mandonnaud în Franța, Sephora a ajuns să fie unul din cele mai celebre și vizionare lanțuri de magazine pentru produse de înfrumusețare și parfumuri. În momentul de față compania are peste 2700 de magazine în 29 de țări din jurul lumii. Sephora România și-a deschis prima dată porțile în anul 2007, iar acum are 28 de magazine în marile orașe ale țării cum ar fi: București, Brașov, Timișoara, Târgu Mureș, Sibiu.

Spre deosebire de competitorii de pe piață Avon, Lady’s, Oriflame, DM drogeriemarkt, Sensiblu, Douglas, Life Care, Marionnaud, Notino şi Dr.Max, Sephora oferă o experiență unică fiecărui client, având în cadrul magazinelor servicii de machiaj gratuit, consilier de shopping, ambalaje gratuite iar pentru cumpărăturile care depășesc o anumită sumă, se oferă eșantioane gratuite din produsele Sephora.

Pentru cei curioși să vadă oferta sau reducerile Sephora online, puteți intra pe sephora.ro pentru o experiența completă și servicii noi. Cadourile și promoțiile de pe Sephora online sunt mereu actualizate și vizibile pe prima pagina,  pentru a ține pasul cu cerințele cele mai exigențe ale clienților. Tot aici poți afla mai multe despre Cardul Sephora și beneficiile de care te poți bucura dacă îl ai. Există 3 tipuri de carduri: White, Black și Gold, fiecare având un anumit set de beneficii. De exemplu, pentru cardul Gold reducerile Sephora pot ajunge la 20% din valoare cumpărăturilor, oferte exclusive și promoționale, livrare gratuită și o linie telefonică dedicată.

Un alt aspect important pe care îl veți găsi pe Sephora online este angajamentul prin care compania dorește să aducă frumusețea într-un mod respectuos față de natură și societate. Programul Good For se angajează să reducă amprenta de CO2, să crească reciclarea dar și crearea unor training-uri pentru dezvoltare personală, incluziune socială și grijă față de cei vulnerabili.

Oferte Sephora

Assortment

Dovedind clar că Sephora nu este doar un brand care vinde produse de înfrumusețare, ci este un nume care respectă clienții oferindu-le o experiența completă în ceea ce privește grija pentru ei, pentru modul în care se dezvoltă și pentru calitatea vieții lor. Iar acest lucru se poate vedea și in brandurile care se găsesc în magazinele Sephora, cum ar fi Lancome, Dior, Tom Ford, Rituals, Bvlgari, Calvin Klein și lista continuă cu nume de parfumuri, unele dintre ele exclusiviste – Guerlain, Maison Margiela, Costume National. Indiferent că ai nevoie de produse de machiaj, parfumuri, produse pentru baie și corp, pentru păr, sau accesorii, le vei putea găsi în magazine . Ai putea să aștepți ofertele Sephora de Black Friday, sau ai putea pur și simplu să iei un catalog, cum ar fi Catalog Sephora, sau să intri pe pagina lor, să-ți faci cont și să te bucuri de reducerile Sephora pe toată perioada anului.  

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Machiaj
Concealer
Pudră
Blush
Iluminator
Mascara
Tuș de ochi
Ruj
Luciu de buze

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Farmaceutice, cosmetice

Căutare
Kimbino
Sephora

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.