Kimbino
Kimbino

Ultimele cataloage din categoria Casa si gradina

Am adunat cele mai recente oferte speciale și pliante de la firmele dvs. favorite din categoria Casa si gradina. Kimbino vă ajută să găsiți oferte rapid și astfel economisiți bani făcând cumpărăturile.
Puteți găsi aici pliante de la branduri bine cunoscute, precum Dedeman, JYSK, Brico Depot, TEDi, , Lem’s, Hornbach, Leroy Merlin, Ambient şi XXXLutz, și multe altele.

Planificați-vă cumpărăturile viitoare puțin mai eficient cu ajutorul lui Kimbino. În prezent, există 3 pliante online disponibile în categoria Casa si gradina, pe care le-am organizat pentru dvs. Verificați, de exemplu, Știați că uneori ofertele speciale se pot schimba în funcție de orașul în care se află magazinul? În România, cele mai populare orașe sunt Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Orăştie şi Craiova. Verificați pliantele de la unul dintre ele sau selectați orașul dvs. în antetul din dreapta sus de pe pagină. În acest fel, veți urmări ofertele alese special pentru regiunea dvs.

Dacă doriți să nu pierdeți nicio ofertă specială de la lanțul de magazine preferat, vă puteți abona la newsletter sau puteți descărca aplicația Kimbino, și astfel răsfoirea pliantului va fi și mai rapidă.
Veniți alături de noi și împreună ne vom lua la revedere de la pliantele din hârtie! Cu Kimbino, aveți mereu la dispoziție oferte de la magazinele dvs. preferate din categoria Casa si gradina, oriunde v-ați afla, 24 de ore pe zi. Planificați-vă cumpărăturile și economisiți bani astăzi!
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE