Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

Vivre catalog 21.06.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
Vivre
PUBLICITATE
Vivre
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Vivre

Informații despre ofertele speciale Vivre

3/5
Actual brochure

Dacă îți plac lucrurile frumoase și îți dorești să te înconjori cu ele, ai noroc. Vivre a creat un locul perfect pentru tine și pentru dorințele tale. Ai nevoie de o canapea nouă? Un set de cești și farfurii mai speciale cu care să îți servești oamenii dragi? O pușculiță pentru cel mic poate, sau un pat mai comod pentru cățel? Oferta Vivre ți le aduce pe toate. Modele unice și colorate, adunate din toate colțurile lumii, împachetate în oferte tentante doar la Vivre. Cel mai simplu să te convingi de ele e să răsfoiești ultimul catalog Catalog Vivre unde vei găsi cele mai noi colecții și promoții disponibile în magazinul online.

Magazinul Vivre

Shop

Vivre s-a născut din dorința de a aduce frumosul în casele clienților. A pornit ca afacere în 2012 iar în momentul de față este cel mai important comerciant online din industria Casa si gradina în Europa Centrala și de Est. O mână de oameni, conduși de Monica Cadogan, au pus bazele acestei afaceri online de mobilier, textile și decorațiuni care avea să  aibă până în 2020 peste 150 000 de produse, cu 350 de angajați în 9 tări, deservind peste 100 de milioane de oameni. Prezența lor în România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia demonstrează maturitatea și diversitatea ofertelor pe care Vivre home a pregătită-o pentru clienții săi.

Însă spre deosebire de competitori IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient, promoțiile Vivre sunt gândite pentru a-i oferi clientului cât mai multe oportunități de a-și achiziționa produsele preferate la oferte imbatabile. Dacă intrați pe site-ul lor vivre.eu veți vedea că mereu și mereu există câte un set de vouchere Vivre de reduceri la game diferite de produse. Tot ce trebuie să faci e să  urmărești cele care te interesează pentru că sunt șanse foarte mari să le prinzi la ofertele Vivre zilnice.

Cumpărătorii care se înregistrează pe site, beneficiază nu doar de notificări când promoțiile Vivre sunt disponibile, dar și de oferte speciale. Un alt serviciu creat cu gândul la client este posibilitatea de a achiziționa produse care pot să fie achitate în mai multe rate egale fără dobânda. Iar Vivre home are grijă să aducă colecții noi în fiecare zi, deci va fi destul de greu să  reziști tentației de a te pierde printre miile de produse alese cu grijă pentru a te ajuta să îți faci mediul mai frumos.

O altă surpriză pe care Vivre a pregătit-o pentru clienții săi este partea de Blog, unde sunt prezentate ultimele trenduri și design-uri în decorare, dar și tot ce ține de un stil de viață sănătos pentru toți membri familiei.  Cu alte cuvinte, un blog pentru o viață mai bună și mai frumoasă.

Oferta Vivre

Assortment

Vivre înseamnă viată, a trăi. Iar tot ce ai nevoie pentru a-ți face viața mai frumoasă, o găsești în Vivre home. Portofoliul extins cuprinde mobilier, decorațiuni, tot ce tine de bucătărie, corpuri de iluminat, produse de baie și de igienă, covoare și alte textile, gadgeturi, cărți și multe alte produse pentru ocazii speciale. Pe lângă produsele unicate, poți găsi peste 1000 de branduri cunoscute în portofoliu printre care putem reaminti: Adidas, DecoDepot, Cărturești, VidaXL, Tefal, Zass, Siemens sau BricoDepot, Lego, Sony etc., toate aduse pe Vivre home pentru a satisface nevoile clienților de pretutindeni.

Răsfoiește Catalog Vivre pentru a te pune la curent cu ultimele oferte, reduceri și promoții de la Vivre. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Șezlong
Masă
Scaun
Balansoar
Bancă
Set berărie

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE