Kimbino
Kimbino
TEDi
3/5

Catalog TEDi BLACK FRIDAY 2023 | Oferte, online reduceri

PUBLICITATE

Catalog TEDi

3/5
Actual brochure
TEDi poate fi clasat ca unul dintre cele mai cunoscute magazine printre clienţii români. A devenit unul dintre leaderi de pe piaţă în România.
TEDi  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave!
Regular and new offers, this is TEDi ´s domain. {Here} you can find the latest offers valid from săptămâna viitoare.
Cauţi de unde să cumperi produse precum {special_offer}? Sunt la preţuri reduse la TEDi.  
 Lipseşte în TEDi o ofertă? Încearcă să o găseşti altudeva! Doar aruncă o privire asupra ofertelor celorlalte magazine IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.

Ne-am obişnuit cu faptul că brandurile private oferă produse diferite cu designur şi calitate diferite şi produsele de înaltă calitate întreg deseori oferta obişnuită a brandurilor lor. Branduri precum{shop_brands} sunt obişnuite pentruTEDi.
Ai ales un produs dar nu este nici o informaţie despre produs pe site-ul nostru? Visitează site-ul oficial al magazinului Tedi.com (RO).

Nu e nevoie să îl aştepţi pe poştaş distribunind pliantele de la TEDi. Poţi să le verifici online pe Kimbino oricând doreşti.
Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la TEDi online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Nu a fost niciodată mai uşor să economiseşti datorită ofertelor speciale.

Nu a fost niciodată mai uşor să ţii evidenţa ultimelor oferte de la TEDi. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la newseltter sau să descarci aplicaţia noastră Kimbino. Mulţumită acestui lucru, nu vei rata nici o ofertă specială de la TEDi. Al tău Kimbino.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

TEDi BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la TEDi. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer TEDi! Cel mai recent pliant numit Catalog TEDi este valabil de la 13.10.2023 - 21.10.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la TEDi. În categoria Casa si gradina, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino

Nu există reprezentanţe

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.