Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
TEDi
3/5

TEDi catalog 16.04.2024 | noi oferte

Catalog TEDi

3/5
Actual brochure
TEDi poate fi clasat ca unul dintre cele mai cunoscute magazine printre clienţii români. A devenit unul dintre leaderi de pe piaţă în România.
TEDi  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave!
Regular and new offers, this is TEDi ´s domain. {Here} you can find the latest offers valid from 16.04.2024.
Aruncă o privire la ofertele altor magazine IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient! Ei sunt principalii competitori ai TEDi.  

Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la TEDi online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Nu a fost niciodată mai uşor să economiseşti datorită ofertelor speciale.

Vrei să ţii evidenţa ofertelor de la TEDi? Poţi să o faci inteligent: Înscrie-te pentru newsleter-ul nostru sau descarcă aplicaţia noatră Kimbino. Datorită acesteia, nu vei pierde nici o ofertă specială de la TEDi.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE
Căutare
Kimbino

Nu există reprezentanţe

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.