Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE

TEDi catalog 11.07.2024 | noi oferte

PUBLICITATE
TEDi

Catalog TEDi

3/5
Actual brochure
poate fi clasat ca unul dintre cele mai cunoscute magazine printre clienţii români. A devenit unul dintre leaderi de pe piaţă în România.
 oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave!
Regular and new offers, this is ´s domain. aici you can find the latest offers valid from 11.07.2024.
Aruncă o privire la ofertele altor magazine IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient! Ei sunt principalii competitori ai .  

Broşurile online, de exemplu ultima ofertă de la disponibilă online, nu este doar ultimul trend, este un pas semnificativ spre protejarea mediului şi a pădurilor noastre. Vă mulţumim că vă alăturaţi nouă să protejăm mediul.

Cum să începi să economiseşti? Datorită preţurilor reduse.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de la când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia Kimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la .

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE