Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Velux
3/5

Velux catalog 19.03.2024 | noi oferte

Catalog Velux

VELUX CATALOG

3/5
Actual brochure

Catalogul Velux reflectă foarte bine calitatea și designul extraordinar al produselor sale. Producătorul danez de ferestre acordă o atenție deosebită modului în care își prezintă gama de modele. În fiecare catalog, Velux România oferă suficiente detalii potențialilor clienți și nimic nu pare lăsat la voia întâmplării. 

Având atât de multe oferte, Velux publică în mod regulat noi cataloage, iar acestea conțin indicații și descrieri clare, astfel încât clienții să poată lua cea mai bună decizie în cunoștință de cauză. Dacă vă numărați printre cei care apreciază calitatea Velux, catalogul curent, disponibil aici este un punct excelent de pornire, fiind valabil din data de 19.03.2024.

MAGAZINELE VELUX ROMANIA

Shop

Atunci când vorbim despre Casa si gradina, o fereastră de calitate poate face toată diferența între un proiect reușit și unul care putea fi mai bine executat. Velux România este activ din anul 1997 și face parte din Grupul internațional Velux, prezent în peste 40 de țări. Are sediul și showroomul în Brașov, însă operează în toată țara prin intermediul partenerilor și profesioniștilor care le folosesc produsele.

Povestea mărcii începe în urmă cu peste trei sferturi de secol, când, în anul 1941, inginerul danez  Villum Kann Rasmussen a creat prima fereastră de mansardă Velux. Numele mărcii vine de la VEntilație și LUX (lumină în limba latină). 

Astăzi, Velux este un brand renumit pe plan internațional, iar dacă doriți să aflați care sunt cele mai recente oferte Velux, vă recomandăm atât catalogul Velux, cât și siteul oficial velux.ro. Pe Velux online găsiți toate produsele, atât pentru clienți finali, cât și pentru profesioniști, dar și articole de inspirație, un magazin de rulouri și promoții. Pentru cele mai bune rezultate în proiectul dumneavoastră de amenajare sau construcție vă recomandăm să consultați ofertele cât mai multor magazine din categoria Casa si gradina, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.

VELUX OFERTE

Assortment

După cum puteți observa și din cataloagele Velux disponibile, majoritatea ofertelor VeluxRomânia se concentrează pe ferestre, mai ales cele de mansardă. În gama de produse disponibile pe Velux online veți găsi și rulouri, parasolare, tuneluri solare, dispozitive de comandă și control sau echipament pentru locuință inteligentă. 

Toate modelele sunt prezentate cu atenție și profesionalism în cataloagele Velux, pe care vă recomandăm să le studiați atunci când începeți proiectul de mansardă sau locuință. Cel mai recent catalog Velux îl găsiți aici, este vorba despre Catalog Velux, însă găsiți pe siteul nostru și alte cataloage Velux pline de informații și oferte.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Baterie
Lampă
Tablă
Fereastră
Scară
Coș
Mâner
Comodă

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE
Căutare
Kimbino
Velux

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.