Evaluare 3/5

Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Takko valabil de la 08.05.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Takko valabil de la 17.04.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Takko valabil de la 10.04.2019
Există doar câteva persoane care nu cunosc magazinul Takko. Este unul dintre liderii de pe piaţa din România. Takko îţi oferă tot ce ai nevoie, la preţuri grozave! De asemenea aruncă o privire la aceste magazine Bonprix, Decathlon, Deichmann, Ecco, H&M, Hervis, Intersport, Mango, Nissa, Zara.  Poate vei găsi aceleaşi produse la preţuri mai bune.

Takko are multe magazine peste tot în România. Poţi să îţi faci cumpărăturile în diverse oraşe, precum Bucareșt, Bacău, Brașov, Constanța, Craiova, Drobeta-Turnu Severin. Site-urile oficiale sunt aici pentru a informa clientul despre magazin şi gama de produse. Aşa că dacă nu ai găsit pe site-ul nostru ceea ce căutai, poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului www.takko.com.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la Takko este mereu disponibilă când eşti şi tu. Să verifici ultima ofertă de la Takko online este mult mai prietenos cu mediul înconjurător decât să foloseşti versiunea printată. Suntem încântaţi că preferi varianta online.

Doreşti să economiseşti bani? Încearcă să faci asta cumpărând produse la preţuri mai mici, şi va avea roade curând.

Nu pierde nici una dintre ofertele speciale de la Takko. Înscriete la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. Vei avea o prezentare generală a ultimelor oferte de la Takko. Al tău Kimbino.