Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Sinsay
3/5

Sinsay catalog 03.04.2024 | noi oferte

Catalog Sinsay

Sinsay România

3/5
Actual brochure

Sunt puține magazine atât de cuprinzătoare și cu o gamă de produse atât de diversă și unică cum este magazinul Sinsay. Atunci când te-ai săturat de aceleași cadouri, aceleași haine și aceleași tipare, Sinsay România vine cu o gamă specială de produse care te vor convinge că ai ajuns în locul potrivit pentru tine. Când vei vedea ultimul catalog aici disponibil în perioada de miercuri 03.04.2024, cu toate promoțiile și reducerile Sinsay, vei știi că ți-ai găsit în sfârșit un loc de suflet de unde vei putea de acum să faci cumpărături pentru tine, familia ta și cei dragi.

Magazinul Sinsay

Shop

Sinsay face parte din retailer polonez de moda LPP. Compania a fost înființată în anul 1991 în Polonia, initial sub numele de The Mistral Company. În 2005 își schimbă numele în LPP, care este o derivația a numelor fondatorilor companiei: Jerzy Lubianiec, Marek Piechocki și Partenerii. În momentul de față este una din companiile cu cea mai dinamică creștere din Europa Centrală și de Est. Sunt prezenți în peste 40 de țări și sunt în continuă expansiune. Prezent în România din 2007, grupul cuprinde și alte magazine de modă cum ar fi Reserved, Mohito, Cropp și House, toate din categoria Haine, pantofi, sport, Dintre toate acestea, Sinsay România este brandul cel mai extins al retailerului pe piața românească. În momentul de față, sunt peste 45 de locații Sinsay în țară, în orașele cele mai mari cum ar fi București, Timișoara, Ploiești, Suceava, Brașov şi Constanța

Reducerile Sinsay sunt ceea ce fac brandul atât de tentant și se afla la baza succesului său. Având produse de o calitate superioară, diferite de tot ceea ce se afla pe piață, promoțiile Sinsay garantează fidelitatea clienților și astfel, dezvoltarea brandului. Magazinele Sinsay sunt prezente în cele mai mari orașe, iar pentru cei care nu se află în apropierea unuia, există mereu varianta ofertelor Sinsay online. Indiferent de sezon sau de sărbătoare, promoțiile Sinsay sunt mereu prezente și oferă clienților reduceri la produse ale căror preț oricum sunt extrem de competitive în comparație cu alte branduri mari cum ar fi Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa. Oferta magazinului Sinsay online poate fi cel mai bine văzută pe pagina lor oficială sinsay.com , unde vă puteți delecta cu toate ofertele și reducerile Sinsay dar și o hartă cu toate magazinele din țară. 

Ofertele Sinsay

Assortment

De la produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, la colecții pentru casă și diverse accesorii de beauty, tot ce îți poți imagina se află în oferta Sinsay. Indiferent de sezon sau de trendul existant, Sinsay are toate produsele potrivite pentru voi. Iar dacă vă grăbiți și nu vreți să pierdeți prea mult timp căutând, puteți merge direct la categoria de Promoții sau la Cele mai vândute. E mult mai ușor să găsiți cele mai bune soluții pentru nevoile voastre. Iar dacă vrei să te asiguri că produsele se potrivesc nu doar pe tine, dar și în casă, Colecțiile reprezintă filtrul care va ajuta să găsiți toate produsele care se află sub aceeași identitate. Și dacă într-o zi nu ați găsit produsul potrivit pentru dvs, încercați și ziua următoare pentru ca Oferta Sinsay este actualizată în fiecare zi! Verificați ultimul catalog Sinsay disponibil Catalog Sinsay și bucurați-vă de surprize noi zilnic.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Pernă
Ghiveci
Lampă
Bucătărie
Felinar
Lumânare
Șort

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport

Căutare
Kimbino
Sinsay

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.