Kimbino
Kimbino
Takko
3/5

Catalog Takko Baia Mare BLACK FRIDAY 2023 | Oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cataloage din alte oraşe

Takko locațiile din orașul Baia Mare și împrejurimi

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Baia Mare şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Takko

3/5
Actual brochure
În Baia Mare, Takko a pregătit reduceri noi și pentru această săptămână.
La Takko, veți găsi întotdeauna o gamă largă de bunuri și, datorită ofertelor speciale regulate, puteți economisi și ceva bani.

Catalogul actual vă va convinge că ofertele noastre sunt cu adevărat avantajoase. Catalogul este valabil de la 17.10.2023 și îl veți găsi direct aici.
Așa cum cu siguranță sunteți la curent, Takko se află în orașul Baia Mare, precum și în Râmnicu Vâlcea, Constanța, Oradea, Bacău, București şi Brașov.

În caz că nu ați găsit tot ce aveați nevoie în pliantul Takko, consultați și alte pliante din categoria Haine, pantofi, sport, precum Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Intersport, Ecco, H&M, Nissa şi Zara.
Dacă ați ales un produs de la Takko, dar nu ați găsit produsul în pliantul curent, accesați pagina web oficială takko.com unde puteți afla mai multe.

Takko Baia Mare BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la Takko Baia Mare. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer Takko Baia Mare! Cel mai recent pliant numit Catalog Takko este valabil de la 11.10.2023 - 17.10.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la Takko Baia Mare. În categoria Haine, pantofi, sport, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Takko

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.