Kimbino
Kimbino

Praktiker catalog săptămâna viitoare | noi oferte

PUBLICITATE
Praktiker
PUBLICITATE

Catalog Praktiker

3/5
Actual brochure
Probabil toţi clienţii români sunt familiari cu magazinul . Datorită gamei large de produse, are una dintre cele mai puternice poziţii pe piaţa română.
Poţi să cumperi aproape orice la preţuri grozave de la .
Clienţii s-au obişnuit să primească noi oferte de la . De aceea apasă deseori pe site-ul nostru  pentru a afla ce este la ofertă azi de la săptămâna viitoare.
De asemenea aruncă o privire la aceste magazine IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Ambient şi Mathaus.  Poate vei găsi aceleaşi produse la preţuri mai bune.

are magazine în multe oraşe peste tot în România.Unde exact? De exemplu Brașov, Piatra Neamț şi Timișoara.

Protecţia mediului este prioritatea noastră. De aceea sunt extrem de încântaţi că preferi broşurile de la în forma lor online decât printate.

Cum să economiseşti uşor şi fără eforturi. Datorită preţurilor reduse!

Să urmăreşti ultima ofertă de la poate să pară că îţi consumă timpul. Dar nu este adevărat. Înţelept e să te abonezi la newsletter. Sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. În acest fel, nu vei pierde nici una dintre ofertele speciale de la , şi în plus, vei salva timpul pe care îl foloseai să răsfoieşti broşurile printate.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE