Kimbino
Kimbino
Bershka
3/5

Catalog Bershka Constanța BLACK FRIDAY 2023 | Oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cataloage din alte oraşe

Bershka locațiile din orașul Constanța și împrejurimi

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Constanța şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Bershka

3/5
Actual brochure
Cel mai recent pliant Bershka cu reduceri noi din Constanța este aici.
Kimbino vă ajută să cumpărați tot ce aveți nevoie la prețuri avantajoase de la Bershka - și, mulțumită gamei lor variate de produse, sigur nu veți pleca cu mâna goală.

Un nou pliant de la Bershka poate fi găsit aici chiar de astăzi aici, iar ofertele speciale sunt valabile începând de la 01.11.2023.
Așa cum cu siguranță sunteți la curent, Bershka se află în orașul Constanța, precum și în București, Iași, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca şi Galați.

În caz că nu ați găsit tot ce aveați nevoie în pliantul Bershka, consultați și alte pliante din categoria Haine, pantofi, sport, precum Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa.
Dacă ați ales un produs de la Bershka, dar nu ați găsit produsul în pliantul curent, accesați pagina web oficială bershka.com unde puteți afla mai multe.

Bershka Constanța BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la Bershka Constanța. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer Bershka Constanța! Cel mai recent pliant numit Bershka catalog - New In Men este valabil de la de miercuri 01.11.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la Bershka Constanța. În categoria Haine, pantofi, sport, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Bershka

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.