Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Constanța
Pepco
3.5/5

Pepco Constanța catalog 08.06.2023 - Program, magazine

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Pepco Constanța

Cel mai mare port de pe Marea Neagră și printre cele mai însemnate din Europa, Constanța este faimos în România pentru plajele sale pline de turiști din toată țara și inclusiv din străinătate. Sutele de mii de locuitori ai orașului se bucură în prezent de o economie în creștere, shopping-ul făcând parte din rutina multora dintre aceștia. Iar dacă privim fluxul de clienți din magazinele Pepco Constanța, putem trage concluzia că constănțenii și turiștii sunt interesați să obțină o calitate peste medie la prețuri accesibile. De altfel, aceasta este și promisiune comerciantului: „mai mult pentru mai puțin... zilnic”.

 

Program Pepco Constanța


În timpul orelor de program Pepco Constanța, magazinele expun la raft aproximativ aceeași marfă, indiferent de locația preferată. Este adevărat că orarul nu este la fel de prietenos precum cel al marilor supermarketuri. Totuși, este astfel conceput încât să puteți ajunge măcar la unul dintre magazine atunci când găsiți în catalogul Pepco Constanța o ofertă de nerefuzat. De exemplu, la ora scrierii acestui articol, magazinul Pepco Constanța situat în centrul comercial Tom avea porțile deschise între ora 9 dimineața și 10 seara. Vă recomandăm să verificați programul exact al magazinului preferat înainte de a vă deplasa acolo, pentru a evita surprizele neplăcute.

 

Oferte și promoții Pepco pe Kimbino

 

Cu puțină organizare, să găsiți cadoul perfect pentru cineva drag sau să vă faceți dumneavoastră o bucurie la un preț decent devine floare la ureche. Mai ales că vă puteți baza mereu pe cel mai recent catalog Pepco Constanța pe siteul Kimbino. Aici găsiți ultimele promoții și oferte valabile începând cu 01.06.2023. Pentru mai multe oferte din categoria Haine, pantofi, sport, vă recomandăm să consultați cataloagele unor comercianți precum Decathlon, Hervis, Bonprix, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M, Mango şi Nissa.

 
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Pepco locațiile din orașul Constanța

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Pepco
Pepco

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.