Evaluare 3/5

Broşurile Mr. Bricolage disponibile în curând.

Sunt foarte puţini oameni în România care nu ştiu magazinul Mr. Bricolage.  La urma, datorită popularităţii sale printre clienţi, este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Poţi să cumperi aproape orice la preţuri grozave de la Mr. Bricolage .  Lipseşte în Mr. Bricolage o ofertă? Încearcă să o găseşti altudeva! Doar aruncă o privire asupra ofertelor celorlalte magazine Ambient, BauMax, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Hornbach, IKEA, JYSK.

Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.mrbricolage.ro.

Pliante printate? Căsuţă poştală plină? Nu trebuie să mai fie la fel! Începe să utilizezi Kimbino cu pliante online de la Mr. Bricolage şi nu vei mai fi limitat. Ştii că protejezi mediul? Prin ce? Nu va mai trebuie să înoţi în ofertele de la Mr. Bricolage, le vei avea doar pe cele online!

Nu crezi că este uşor să economiseşti făcând cumpărături? Vino şi vei vedea.

Nu pierde nici una dintre ofertele speciale de la Mr. Bricolage. Înscriete la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. Vei avea o prezentare generală a ultimelor oferte de la Mr. Bricolage. Al tău Kimbino.