Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
JYSK
3.5/5

Catalog JYSK 18.04.2024 || Oferta Revista NOU

Catalog JYSK

JYSK CATALOG

3.5/5
Actual brochure

Dacă sunteți în căutarea ofertei JYSK din Aprilie 2024, atunci aveți noroc – JYSK România este unul dintre lanțurile de magazine care acordă o atenție deosebită cataloagelor sale. Încă de la apariția JYSK în România, clienții au fost atrași de oferta bogată pe care o puteau găsi în fiecare catalog JYSK, precum și de numeroasele promoții și oferte disponibile în fiecare ediție.

Cu o frecvență de obicei lunară, fiecare catalog JYSK conține numeroase produse la reducere, disponibile atât în magazinele sale, cât și vizitând JYSK online. Puteți consulta cele mai recente produse și oferte speciale în Catalog JYSK disponibil aici, valabil în perioada 13.04.2024 - 12.05.2024.

MAGAZINELE JYSK

Shop

Magazinele JYSK au apărut pentru prima oară în Danemarca, mai exact, în peninsula Iutlanda, regiunea de proveniență a fondatorului Lars Larsen, decedat în anul 2019. Denumirea mărcii este cuvântul folosit de către danezi pentru toți locuitorii acestei peninsule, care sunt extrem de mândri de cultura și de onestitatea lor. Primul magazin JYSK a apărut în anul 1979, iar în România, inaugurarea mărcii a avut loc în anul 2007.

Printre magazinele din categoria Casa si gradina, comerciantul scandinav este renumit pentru numeroasele promoții pe care le oferă prin intermediul catalogului JYSK, dar și prin JYSK online. Extinderea lanțului de magazine este impresionantă, numeroase orașe românești având astăzi acces la JYSK: București, Brașov, Timișoara, Botoșani, Brăila şi Buzău etc. Merită să urmăriți această extindere, deoarece la fiecare 25 de magazine noi, comerciantul lansează o nouă campanie de promoții. 

Atunci când căutați oferte JYSK Aprilie 2024, puteți fi sigur că la JYSK România există câte ceva pentru orice buzunar. Dacă totuși nu sunteți sigur de opțiunile prezentate, puteți oricând să consultați cataloagele competiției, precum IKEA, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker, Ambient şi Mathaus.

Vizitând siteul oficial JYSK online, jysk.ro, aveți acces la toate produsele aflate în stoc, catalogul JYSK fiind dedicat de obicei noutăților și celor mai fierbinți promoții. În plus, aveți numeroase articole de inspirație pe care merită să le parcurgeți chiar și dacă nu sunteți clientul companiei.

OFERTE JYSK ROMANIA

Assortment

În magazinele JYSK, dar și vizitând JYSK online, puteți găsi mii de produse de toate tipurile, formele și mărimile pentru dormitor, baie, birou, sufragerie, bucătărie, depozitare și grădină, fiind imposibil să le enumerăm pe toate. Gama de produse pe care o puteți găsi la comerciantul scandinav este cu adevărat impresionantă și reprezintă o bună alternativă la magazinele mai ieftine, dar și de calitate mai scăzută. Acest lucru este valabil mai ales dacă prindeți o ofertă.

De aceea, vă recomandăm să consultați cu atenție Catalog JYSK, disponibil aici, deoarece astfel puteți vedea care sunt cele mai recente promoții și oferte speciale. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Pat
Saltea
Pernă
Pătură
Noptieră
Fotoliu
Șezlong
Canapea
Raft
Masă
Scaun
Bibliotecă
Toaletă
Duș
Coș De Rufe
Oglindă
Covor
Ghiveci
Vază
Lampă

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE
Căutare
Kimbino
JYSK

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.