Kimbino
Kimbino
Intersport
3/5

Intersport Iași BLACK FRIDAY 2023 || Catalog

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cataloage din alte oraşe

Intersport locațiile din orașul Iași și împrejurimi

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Iași şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Intersport

3/5
Actual brochure
În Iași, Intersport a pregătit reduceri noi și pentru această săptămână.
Datorită gamei variate de produse de la Intersport și a prețurilor excelente, puteți cumpăra tot ce aveți nevoie de aici.

Un nou pliant de la Intersport poate fi găsit aici chiar de astăzi aici, iar ofertele speciale sunt valabile începând de la 01.11.2023.
Filialele Intersport pot fi găsite în mai multe orașe, și pe lângă Iași, acestea se găsesc și în București, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Buzău şi Cluj-Napoca.

În caz că nu ați găsit tot ce aveați nevoie în pliantul Intersport, consultați și alte pliante din categoria Haine, pantofi, sport, precum Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Ecco, H&M, Nissa şi Zara.
Dacă nu ați găsit informațiile pe care le căutați despre Intersport, consultați pagina lor web oficială intersport.ro.

Intersport Iași BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la Intersport Iași. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer Intersport Iași! Cel mai recent pliant numit Catalog Intersport este valabil de la de miercuri 01.11.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la Intersport Iași. În categoria Haine, pantofi, sport, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Intersport

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.