Takko
3/5

Arad Takko catalog - noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Takko Arad

3/5
Actual brochure
Există doar câteva persoane care nu cunosc magazinul Takko. Este unul dintre liderii de pe piaţa din România. Takko îţi oferă tot ce ai nevoie, la preţuri grozave! De asemenea aruncă o privire la aceste magazine ABOUT YOU, Bershka, Bonprix, CCC, Decathlon, Deichmann, Ecco, epantofi.ro, Fashion Days, Footshop.  Poate vei găsi aceleaşi produse la preţuri mai bune.

Takko are multe magazine peste tot în România. Poţi să îţi faci cumpărăturile în diverse oraşe, precum Bucareșt, Bacău, Brașov, Constanța, Craiova. Site-urile oficiale sunt aici pentru a informa clientul despre magazin şi gama de produse. Aşa că dacă nu ai găsit pe site-ul nostru ceea ce căutai, poţi să vizitezi site-ul oficial al magazinului takko.com.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la Takko este mereu disponibilă când eşti şi tu. Să verifici ultima ofertă de la Takko online este mult mai prietenos cu mediul înconjurător decât să foloseşti versiunea printată. Suntem încântaţi că preferi varianta online.

Doreşti să economiseşti bani? Încearcă să faci asta cumpărând produse la preţuri mai mici, şi va avea roade curând.

Nu pierde nici una dintre ofertele speciale de la Takko. Înscriete la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. Vei avea o prezentare generală a ultimelor oferte de la Takko. Al tău Kimbino.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Takko locațiile din orașul Arad

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Takko
Takko