Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Clickshop
3/5

Clickshop catalog săptămâna viitoare | noi oferte

Companii precum Clickshop şi Orange sunt disponibile. Dacă sunteţi interesat de oferte Clickshop, le puteţi găsi aici.

Catalog Clickshop

Catalogul Clickshop

3/5
Actual brochure

Există un loc unde poți găsi toate electrocasnicele de care ai putea avea nevoie pentru casa ta. Acesta este Clickshop online. Având o multitudine de oferte și reduceri constante, Clickshop este partenerul de încredere atunci când vrei să îți reînnoiești telefonul, laptopul sau aspiratorul. Este foarte ușor să găsești cel mai bun produs atunci când știi că oferta Clickshop România este mereu aproape de tine, la un click distanță. Iar dacă vrei să vezi care sunt ultimele promoții prezente în această perioadă, tot ce trebuie să faci e să verifici ultimul catalog pe site-ul nostru disponibil în perioada săptămâna viitoare.

Magazinul Clickshop

Shop

Numele Clickshop este foarte potrivit pentru un magazin de unde poți achizitiona tot ce ai nevoie pentru casa ta în materie de electrocasnice, totul la unul, două click-uri distanță. Clickshop România este administrat de Telekom România Communication. Magazinul online a fost lansat pe piata în aprilie 2011 și este primul de acest tip deținut de un operator de telefonie mobilă. Clickshop România online cuprinde o gamă largă de produse Electronice, scule și diverse articole de sport, majoritatea sub numele unor branduri deja cunoscute și apreciate de clienții din țară. Clienții care sunt interesați de ofertele Clickshop online au posibilitatea de a achiziționa produsele în rate prin partenerii afiliati. Livrarea este rapidă și de încredere și în cazul în care suma depășește un anumit prag, aceasta este și gratuită. Site-ul clickshop.ro este extrem de intuitiv și ușor de folosit și toate produsele Clickshop sunt împărțite pe categorii, astfel încât e mult mai ușor să găsiți ceea ce căutați. Iar dacă cumva nu știți unde să căutați, tot ce trebuie să faceți e să scrieți în bara de sus numele produsului, de exemplu; aspirator, iar toate produsele care intră în acea gamă vor fi afișate rapid. În cazul în care sunteți fan al unei mărci anume, tot la fel de ușor puteți sa menționați numele brandului în căsuța de căutare și toate produsele disponibile în oferta Clickshop sub acel brand vor fi returnate. E-atât de simplu. Totul la un click distanta. 

Oferta Clickshop. Dacă vrei sa fii mereu la curent cu ultimele promoții, puteți sa va faceți cont și astfel nu veți rata nici o oferta de pe Clickshop online. În cazul în care ceea ce căutați nu se găsește aici, puteți încerca și pe Altex, Flanco, Media Galaxy, Domo, Internity, Emag, Cel, evoMag, PC Garage şi Orange

Oferta Clickshop

Assortment

Printre produsele disponibile în oferta Clickshop vei putea găsi telefoane - simple și mobile, televizoare, tablete, laptopuri, electronice de casa: aspiratoare, purificatoare, căsti, frigidere, aparate de aer condiționat, produse pentru bucătărie cum ar fi mixere, cuptoare diverse, storcătoare și mixere, deshidrator de fructe , dozatoare de apa și orice altceva ați mai putea avea nevoie într-o casă. Printre mărcile cunoscute pe care le poți găsi aici vom menționa Gorenje, Bosch, Xiaomi, Samsung, Lenovo, Apple, Panasonic sau Asus. Clickshop este gândit să-ți ofere produsele de bază și nu doar, să le ai la un click distantă, la un preț decent și cu o livrare simplă și rapidă. Nici că ar putea sa fie mai ușor să achiziționezi produsele pentru casă. Iar dacă vrei să fii mereu la curent cu ultimele oferte dar nu vrei să te abonezi sau sa îți faci cont, vei putea să verifici ultimul catalog disponibil Catalog Clickshop

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

Alte magazine din categoria - Electronice

Urmăreşte

Către magazin

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Clickshop
Clickshop

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.