KimbinoKimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul

Back to School 2022 - Oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Tot ce ai nevoie pentru Back to School 2022

Școala este chiar după colț!

Este din nou timpul să ne întoarcem la școală! Probabil cei mici se simt emoționați și poate chiar puțin triști că vacanța a luat sfârșit. Unii copii sunt anxioși sau puțin speriați în prima zi de școală, având în vedere toate schimbările din jurul lor: colegi și prieteni noi, profesori noi, poate chiar o școală nouă. Din fericire, aceste griji „noi” sunt trecătoare și copii se adaptează rapid.

Întoarce-te la școală cu stil!

Întâlnirea cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, va înveseli cu siguranță prima zi de școală. De asemenea, poți face ca prima zi să se simtă cu adevărat special purtând o ținută care îți place. Poate ți-ai cumpărat în vacanță un tricou minunat sau poate ai o pereche nouă de adidași care te fac să te simți invincibil. Dacă porți uniformă, ai putea să o accesorizezi cu un ceas draguț, o bandană pentru păr sau o bijuterie care să îți reflecte stilul personal.

Nu te simți pregătit?

Emoțiile vor fi depășite, însă acestea pot fi și prevenite. Atunci când ești organizat și ai toate lucrurile care îți vor trebui, te simți mult mai bine și pregătit. Unele școli distribuie liste cu obiectele necesare chiar înainte de începerea anului școlar, astfel încât să poți achiziționa caietele, stilourile și orice altceva vei avea nevoie.

Mai multe flyere

PUBLICITATE
Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere