Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
TopShop
3/5

TopShop catalog 22.09.2023 | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog TopShop

CATALOGUL TOP SHOP

3/5
Actual brochure

Cine nu a auzit despre Top Shop? Probabil că toți românii care s-au uitat la televizor în ultimele câteva decenii au dat cel puțin o dată peste una dintre miile lor reclame. Însă televizorul nu este singurul canal de promovare a acestui brand iubit de milioane de români. În fiecare Top Shop catalog găsim numeroase produse, poate chiar mai multe decât putem vedea la televizor. Cu alte cuvinte, oferte Top Shop așa cum ne-am obișnuit de la televizor, dar într-o formă mai accesibilă, care ne permite să studiem în tihnă informații detaliate. 

De obicei, fiecare catalog Top Shop are o perioadă de valabilitate de aproximativ două luni, însă odată ce expiră catalogul, expiră și ofertele! Inclusiv în orice Top Shop catalog 2023 putem găsi același mod ordonat și convingător de prezentare a ofertelor Top Shop, așa că ce mai așteptați? Găsiți aici cel mai recent catalog Top Shop, este vorba despre „TopShop Romania magazine”, disponibil în perioada de vineri 22.09.2023.

MAGAZINELE TOP SHOP

Shop

Istoria Top Shop începe în anul 1996, în Slovenia, atunci când a apărut prima lor reclamă TV și de ziar. Ofertele Top Shop din catalog sau de la televizor și-au menținut de-a lungul deceniilor caracteristicile de bază: trebuie să fie interesante și să aducă sănătate sau bucurie în familiile clienților! Între timp, cele peste o mie de produse diferite vândute de Top Shop au făcut istorie la propriu, compania Studio Moderna, care deține marca Top Shop, fiind în top 5 companii de vânzări directe multi-channel din lume. Multi-channel înseamnă mai multe canale de distribuție, iar unul dintre canalele preferate de Top Shop este prin magazinele sale, pe care le puteți găsi în orașe din toată țara: Jumbo, Makita, Elefant, AliExpress, Carturesti, Noriel şi Zooplus și nu numai.

Deoarece produsele Top Shop sunt dintre cele mai diverse, după cum putem observa cu ușurință consultând orice catalog Top Shop din 2023, nu este de mirare că pe Kimbino.ro puteți găsi această marcă în categoria Altele, alături de alte mărci de renume precum Jumbo, Makita, Elefant, AliExpress, Carturesti, Noriel şi Zooplus. O altă sursă importantă de informații despre ofertele Top Shop este siteul oficial top-shop.ro. Aici puteți afla numeroase informații despre fiecare produs în parte, însă, și mai important, le puteți și cumpăra, Top Shop oferind livrarea la domiciliu în condiții de deplină siguranță.

OFERTE TOP SHOP

Assortment

La Top Shop găsim numeroase tipuri de produse interesante și chiar unice. De fapt, compania este atât de cunoscută în țara noastră încât a intrat în vocabularul vorbit – multe persoane atunci când se referă la produse de tip teleshopping spun că sunt produse de tip Top Shop. Nu ar trebui să fie o surpriză, Top Shop este pionierul acestui tip de promovare în România, de-a lungul anilor prezentând oferte speciale la produse pentru casă, bucătărie, slăbit, dar și articole de frumusețe sau pentru sănătate.

În orice catalog Top Shop putem observa că apar produse de diferite mărci proprii precum Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus sau Wellneo. Acestea și-au câștigat propriul renume printre cumpărătorii români, remarcându-se prin calitatea lor, dar și prin ambasadorii de brand – persoane publice care apar în reclamele dedicate. Puteți să le găsiți pe toate aici, în cel mai recent catalog Top Shop, este vorba despre „TopShop Romania magazine”.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! 

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. 

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

 

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Altele

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino

Nu există reprezentanţe

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.