Evaluare 3/5

Broşurile TopShop disponibile în curând.

Aproape toată lumea cunoaşte TopShop.  Magazinul este unul dintre liderii de pe piaţa românească. Printre clienţi, TopShop este bine cunoscut datorită difersităţii de produse şi a preţurilor grozave. Majoritatea clienţilor pot găsi aproape orice au nevoie aici. În alte magazine, ai putea găsi aceleaşi produse la un preţ mai bun. Încearcă să începi de aici: Jumbo, Lidl Tour, Makita, Norauto, Pepco, Zoomania.

Sunt magazine TopShop şi în Bucareșt, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași. Dacă nu ai reuşit să găseşti ceea ce căutai, vizitează websitul oficial al magazinului www.top-shop.ro unde este prezentată întreaga lor ofertă.

Pliante printate? Căsuţă poştală plină? Nu trebuie să mai fie la fel! Începe să utilizezi Kimbino cu pliante online de la TopShop şi nu vei mai fi limitat. Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la TopShop online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Doreşti să economiseşti bani? Încearcă să faci asta cumpărând produse la preţuri mai mici, şi va avea roade curând.

Să urmăreşti ultima ofertă de la TopShop poate să pară că îţi consumă timpul. Dar nu este adevărat. Înţelept e să te abonezi la newsletter. Sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. În acest fel, nu vei pierde nici una dintre ofertele speciale de la TopShop, şi în plus, vei salva timpul pe care îl foloseai să răsfoieşti broşurile printate.