Atracții de Paște din întreaga lume

 • Atracții de Paște din întreaga lume
  În timpul Paștelui, oamenii din Marea Britanie cheltuiesc 10% din cheltuielile lor anuale pe produse din ciocolată. Cele mai multe dulciuri sunt vândute în fiecare an în această perioadă.
 • Atracții de Paște din întreaga lume
  Americanii trimit în jur de 43 de milioane de felicitări de Paști către familiile și prietenii lor în fiecare an - fie achiziționate, fie făcute manual.
 • Atracții de Paște din întreaga lume
  Locuitorii din Bermude zboară în fiecare an zmee făcute manual, în Vinerea Mare.
 • Atracții de Paște din întreaga lume
  În Finlanda, copiii se deghizează în vrăjitoare și apoi merg pe străzi cerând trecătorilor ouă.
 • Atracții de Paște din întreaga lume
  În Israel, unde Iisus ar fi fost răstignit, oamenii merg în mod tradițional pe aceeași cale pe care a mers Iisus în ziua răstignirii.

Paștele - sărbătoare creștină

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, care prin sacrificiul Mântuitorului Iisus Hristos semnifică pentru omenire speranța mântuirii și a vieții veșnice. De-a lungul timpului, vechile tradiții s-au păstrat, dar sărbătoarea a împrumutat și alte valențe moderne. În zilele noastre, obiceiul de vopsire a ouălor în culoarea roșie încă rămâne o tradiție importantă și chiar nelipsită din orice gospodărie. Pe lângă aceasta, mielul și carnea de miel au fost asociate cu această sărbătoare și iată că Paștele ne bucură și din punct de vedere culinar.

Paști 2021

Ce-i mai îmbucurător decât să aduni toată familia la un loc, cu mic cu mare, și să pregătiți masa de Paști? Acesta este cel mai bun prilej pentru ca tradiția și simbolistica Paștelui să fie transmis din generație în generație, așa că anul acesta strânge toți membrii familiei tale în jurul mesei, și la prepararea bucatelor, dar și la savurarea preparatelor.

Ouă roșii, drob de miel, pască, cozonaci, friptură de miel, colaci și alte bunătățuri care ne încântă privirea, dar mai ales papilele gustative, desăvârșesc această sărbătoare, iar adunarea întregii familii la aceeași masă este cel mai puternic efect pe care această sărbătoare îl poate aduce. Tu ți-ai pregătit meniul de Paști 2021 ?

De Paștele Ortodox 2021, sărbătorit în data de 2 mai anul acesta, pregătește-ți din timp coșul de cumpărături pentru a evita aglomerația din magazine și graba de pe ultima sută de metri, și profită de cele mai bune oferte la o gamă variată de produse alimentare și nu numai. Fie că te gândești la un meniu tradițional, fie că vrei să adopți un stil modern, pe Kimbino.ro ai la dispoziție numeroase reduceri care cu siguranță te vor încânta!

Și desigur, nu uita de iepurașul de ciocolată pentru cei mici, și de ce nu, și pentru cei mari!