Kimbino
Kimbino

Paști 2024 - Cataloage, reviste și pliante de oferte

Nu sunt cataloage disponibile pentru moment.

Paștele - sărbătoare creștină

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, care prin sacrificiul Mântuitorului Iisus Hristos semnifică pentru omenire speranța mântuirii și a vieții veșnice. De-a lungul timpului, vechile tradiții s-au păstrat, dar sărbătoarea a împrumutat și alte valențe moderne. În zilele noastre, obiceiul de vopsire a ouălor în culoarea roșie încă rămâne o tradiție importantă și chiar nelipsită din orice gospodărie. Pe lângă aceasta, mielul și carnea de miel au fost asociate cu această sărbătoare, așa că Paștele ne bucură și din punct de vedere culinar.

Mai multe flyere

Atracții de Paște din întreaga lume

 • Atracții de Paște din întreaga lume
  În timpul Paștelui, oamenii din Marea Britanie cheltuiesc 10% din cheltuielile lor anuale pe produse din ciocolată. Cele mai multe dulciuri sunt vândute în fiecare an în această perioadă.
 • Atracții de Paște din întreaga lume
  Americanii trimit în jur de 43 de milioane de felicitări de Paști către familiile și prietenii lor în fiecare an - fie achiziționate, fie făcute manual.
 • Atracții de Paște din întreaga lume
  Locuitorii din Bermude zboară în fiecare an zmee făcute manual, în Vinerea Mare.
 • Atracții de Paște din întreaga lume
  În Finlanda, copiii se deghizează în vrăjitoare și apoi merg pe străzi cerând trecătorilor ouă.
 • Atracții de Paște din întreaga lume
  În Israel, unde Iisus ar fi fost răstignit, oamenii merg în mod tradițional pe aceeași cale pe care a mers Iisus în ziua răstignirii.