Kimbino
Kimbino
Romstal
3/5

Catalog Romstal Roman BLACK FRIDAY 2023 | Oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cataloage din alte oraşe

Romstal locațiile din orașul Roman și împrejurimi

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Roman şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Romstal

3/5
Actual brochure
Cel mai recent pliant Romstal cu reduceri noi din Roman este aici.
Kimbino vă ajută să cumpărați tot ce aveți nevoie la prețuri avantajoase de la Romstal - și, mulțumită gamei lor variate de produse, sigur nu veți pleca cu mâna goală.

Catalogul actual vă va convinge că ofertele noastre sunt cu adevărat avantajoase. Catalogul este valabil de la 04.10.2023 și îl veți găsi direct aici.
Filialele Romstal pot fi găsite în mai multe orașe, și pe lângă Roman, acestea se găsesc și în București, Slatina, Baia Mare, Brăila, Cluj-Napoca şi Constanța.

În caz că nu ați găsit tot ce aveați nevoie în pliantul Romstal, consultați și alte pliante din categoria Casa si gradina, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.
Dacă nu ați găsit informațiile pe care le căutați despre Romstal, consultați pagina lor web oficială romstal.ro.

Romstal Roman BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la Romstal Roman. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer Romstal Roman! Cel mai recent pliant numit Catalog Romstal este valabil de la 04.10.2023 - 31.12.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la Romstal Roman. În categoria Casa si gradina, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Romstal

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.