Kimbino
Kimbino
Velux
3/5

Catalog Velux Galați BLACK FRIDAY 2023 | Oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cataloage din alte oraşe

Velux locațiile din orașul Galați și împrejurimi

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Galați şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Velux

3/5
Actual brochure
În Galați, Velux a pregătit reduceri noi și pentru această săptămână.
Kimbino vă ajută să cumpărați tot ce aveți nevoie la prețuri avantajoase de la Velux - și, mulțumită gamei lor variate de produse, sigur nu veți pleca cu mâna goală.

Un nou pliant de la Velux poate fi găsit aici chiar de astăzi aici, iar ofertele speciale sunt valabile începând de la 28.03.2023.
Filialele Velux pot fi găsite în mai multe orașe, și pe lângă Galați, acestea se găsesc și în Timișoara, București, Iași, Sfântu Gheorghe, Deva şi Râșnov.

În caz că nu ați găsit tot ce aveați nevoie în pliantul Velux, consultați și alte pliante din categoria Casa si gradina, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.
Dacă doriți să aflați mai multe informații despre Velux, consultați pagina lor web velux.ro.

Velux Galați BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la Velux Galați. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer Velux Galați! Cel mai recent pliant numit Catalog Velux este valabil de la de marți 28.03.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la Velux Galați. În categoria Casa si gradina, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Velux

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.