Kimbino
Kimbino
Praktiker
3/5

Praktiker Botoșani BLACK FRIDAY 2023 || Catalog

Sucursale din categoria în oraşul Botoșani şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Praktiker

3/5
Actual brochure
Consultați ofertele speciale curente de la Praktiker din Botoșani.
Kimbino vă ajută să cumpărați tot ce aveți nevoie la prețuri avantajoase de la Praktiker - și, mulțumită gamei lor variate de produse, sigur nu veți pleca cu mâna goală.

Un nou pliant de la Praktiker poate fi găsit aici chiar de astăzi pe site-ul nostru, iar ofertele speciale sunt valabile începând de la săptămâna viitoare.
Așa cum cu siguranță sunteți la curent, Praktiker se află în orașul Botoșani, precum și în București, Brașov, Iași, Piatra Neamț, Timișoara şi Voluntari.

În caz că nu ați găsit tot ce aveați nevoie în pliantul Praktiker, consultați și alte pliante din categoria Casa si gradina, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Ambient şi Mathaus.
Dacă doriți să aflați mai multe informații despre Praktiker, consultați pagina lor web www.homelux.ro.

Praktiker Botoșani BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la Praktiker Botoșani. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer Praktiker Botoșani! Cel mai recent pliant numit Catalog Praktiker este valabil de la 27.11.2023 - 03.12.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la Praktiker Botoșani. În categoria Casa si gradina, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Praktiker

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.