Proges
3/5

Baia Mare Proges catalog - noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Proges Baia Mare

3/5
Actual brochure
Proges este unul dintre cele mai populare magazine în rândul clienţilor români. Mulţumită acestui lucru, este unul dintre cele mai de succese magazine de pe piaţa română. Datorită varietăţii de produse de la Proges şi preţurilor grozave, poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. Magazinul Proges  vine de obicei cu noi oferte. Ultima ofertă valabilă de la 16.11.2021 poate fi găsită aici. În alte magazine, ai putea găsi aceleaşi produse la un preţ mai bun. Încearcă să începi de aici: Ambient, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Homelux, Hornbach, IKEA, JYSK.

Magazinele Proges pot fi  găsite în mai multe oraşe peste tot în România, precum Bucareșt, Timișoara, Arad, Bacău, Baia Mare. Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.proges.ro.

Uită de broşurile printate, nu te vor mai deranja. Acum poţi accesa cu uşurinţă ultima ofertă online de la Proges la Kimbino. Este minunat că te uiţi după cele mai noi oferte de la Proges online şi vei contribui la îmbunătăţirea calităţii mediului.  

Acum este uşor să economiseşti prin a face cumpăraturi!

Să urmăreşti ultima ofertă de la Proges poate să pară că îţi consumă timpul. Dar nu este adevărat. Înţelept e să te abonezi la newsletter. Sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. În acest fel, nu vei pierde nici una dintre ofertele speciale de la Proges, şi în plus, vei salva timpul pe care îl foloseai să răsfoieşti broşurile printate.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Proges locațiile din orașul Baia Mare

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Închidere
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Închidere
Proges
Proges