KimbinoKimbino
Germanos
3/5

Germanos catalog - noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

GERMANOS CATALOG

3/5
Actual brochure

Înainte de a vizita magazinele Germanos, cu siguranță merită să aruncați un ochi asupra ofertelor Germanos din cataloagele companiei. Acestea apar regulat, catalogul Germanos de Black Friday fiind printre cele mai urmărite de pe piață. Deseori, putem observa că ofertele Germanos se bazează pe lichidări de stoc, ceea ce duce la reduceri agresive și foarte avantajoase pentru vânătorii de chilipiruri.

Puteți consulta cel mai recent catalog Germanos aici, valabil începând cu data de 10.09.2021 pentru a vedea care sunt cele mai promovate oferte Germanos, atât în magazinele Germanos, cât și online.

MAGAZINE GERMANOS

Shop

Germanos este un nume vechi pe piața din România, compania grecească făcându-și prezența la nivel național în anul 1996. În doar 12 ani, ofertele Germanos erau disponibile deja în peste 110 orașe, cu sute de magazine. Astăzi, magazinele Germanos sunt aproximativ 200 la număr, o cifră impresionantă pe o piață care se bazează tot mai mult pe comerțul prin internet.

În prezent, ofertele Germanos fac parte din cel mai mare lanț de magazine de telefonie mobilă din România, numele său fiind strâns legat de cel al Telekom Romania, compania de telecomunicații ale cărui produse le distribuie printr-un contract de exclusivitate. Astfel, clienții Germanos se pot baza oricând pe o prezență umană într-unul dintre magazinele din toată țara, din orașe precum Arad, Timișoara, Hațeg, Oradea, Satu Mare, Deva.

În categoria Electronice găsim și alte nume importante în distribuția produselor specializate, de exemplu, Altex, Cel, Domo, Emag, evoMag, Flanco, Internity, Media Galaxy, Orange şi PC Garage, unde oferta s-ar putea să fie mai bogată. Totuși, dacă doriți să vizitați un magazin pentru a testa un produs, vă recomandăm să vizitați Germanos online, siteul oficial www.germanos.ro pentru a vă asigura că știți orarul exact. Majoritatea magazinelor Germanos sunt închise duminica. Tot pe Germanos online puteți găsi oferte de top, o rubrică dedicată reducerilor, precum și servicii Telekom.

GERMANOS OFERTE

Assortment

La Germanos, ofertele abundă mai ales în ceea ce privește telefoanele, dar găsim și alte categorii de produse, precum electronice, computere și periferice, electrocasnice, de îngrijire, însă nu lipsesc nici cele pentru casă și grădină. De asemenea, în magazinele Germanos puteți apela la specialiști pentru a contracta serviciile Telekom Romania.

În concluzie, vă recomandăm cu căldură să nu ratați Germanos - Catalog nou, cel mai recent catalog Germanos online, pe care îl puteți citi aici.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App

Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață!

Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino.

Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice

Kimbino
Închidere
Alţii caută cel mai des
lapteuntiaurtouăuleicafeasalambere
Kimbino
Închidere
Germanos
    Germanos