Kimbino
Oradea
Kimbino
Oradea
PUBLICITATE

Kaufland Oradea catalog (17.07.2024) - Program, oferte

PUBLICITATE
Kaufland

Kaufland locațiile din orașul Oradea și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Oradea şi împrejurimi

Alte cataloage din categorie

Kaufland Oradea

Oradea este un oraș de o frumusețe aparte, clădirile sale în stil Art Nouveau fiind vizitate de numeroși turiști. Situat în vestul țării, Oradea are o istorie bogată care se reflectă în arhitectura și mentalitatea cosmopolită a cetățenilor săi. În consecință, pentru un lanț de magazine atât de cunoscut și orientat către piața din România precum Kaufland, Oradea a reprezentat o localitate importantă, în care a investit deschizând magazine noi de-a lungul ultimelor decenii.


După cum foarte mulți dintre clienții fideli ai magazinului s-au convins deja, catalogul Kaufland Oradea este un instrument util pentru a fi la curent cu ofertele și promoțiile comerciantului. Acestea apar des pe parcursul anului și sunt atât de atractive încât numeroși clienții se prezintă de la prima oră a programului Kaufland Oradea pentru a prinde produsele preferate la cele mai bune prețuri.

 

Program Kaufland Oradea


La Kaufland Oradea, ai acces la o gamă variată de produse de dimineața până seara târziu, ⏳ în intervalul orar 7:00 - 22:00. Totuși, ține cont că programul de lucru poate varia în funcție de locație și ziua săptămânii, mai ales în weekend și în timpul sărbătorilor legale. Pentru a evita deplasările inutile, te sfătuim să consulți site-ul oficial al Kaufland Oradea la adresa kaufland.ro pentru a verifica orarul exact. Descoperă cele mai recente informații și oferta magazinelor în catalogul Kaufland Oradea, creat cu atenție și atenție la detalii!

 

Kimbino - Recente cataloage online


Indiferent de scopul vizitei la magazinele comerciantului din Oradea, pentru a fi la curent cu ultimele promoții, oferte sezoniere și concursuri, accesați site-ul Kimbino. Aici puteți să consultați cel mai recent catalog valabil din 17.07.2024. Nu uitați că magazinele comerciantului organizează des concursuri cu tombolă sau cu acumulare de puncte pentru a-și menține clienții fideli, deci nu pierdeți nicio oportunitate să vă înscrieți pentru șansa dumneavoastră de a câștiga!

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri