Kimbino
Iași
Kimbino
Iași
PUBLICITATE

Catalog Kaufland Iași (17.07.2024) - Oferte, program

PUBLICITATE
Kaufland

Kaufland locațiile din orașul Iași și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Iași şi împrejurimi

Alte cataloage din categorie

Kaufland Iași

Când spunem Iași, spunem capitala culturală a Moldovei, locul unde atât de multe evenimente importante din istoria României au avut loc. Fiind de asemenea și unul dintre centrele economice ale țării, era de așteptat să apară și să crească numărul hipermarketurilor din oraș.
Catalogul Kaufland Iași reflectă angajamentul comerciantului german de a oferi prețuri competitive pentru un sortiment variat și bogat de produse. De asemenea, Kaufland oferă în mod frecvent promoții și oferte speciale pentru clienții săi. Cei mai fideli dintre aceștia deja s-au obișnuit cu una dintre cele mai iubite particularități ale rețelei de magazine: game de produse sezoniere, cu tematici variate, cum ar fi îmbrăcăminte, unelte, jucării, echipamente sportive și nu numai.

 

Program Kaufland Iași

 

Atunci când vorbim despre programul Kaufland Iași, putem observa că este păstrat tiparul din întreaga țară. Anume, rafturile pline cu produse sunt disponibile de dimineață până seara târziu. Țineți totuși cont că în weekend programul poate fi diferit. De aceea, este recomandat să verificați programul de lucru Kaufland din Iași pe site-ul oficial înainte de a vă deplasa la magazin.


O altă particularitate este că magazinele din rețea sunt printre primele care au fost modernizate, noile concepte de experiență a shoppingului fiind implementate cu prioritate în Iași. Acesta este unul dintre motivele pentru care atât de mulți ieșeni iau masa la Grill Kaufland.

 

Kimbino - Oferte și promoții


Indiferent de motivul pentru care preferați să vizitați magazinele Kaufland Iași, pentru a fi la curent cu ultimele oferte, promoții și concursuri, vizitați site-ul Kimbino. Aici puteți să consultați cel mai recent catalog valabil din data de 15.07.2024. Comerciantul organizează deseori concursuri cu tombolă sau cu acumulare de puncte pentru a câștiga fidelitatea clienților săi, așa că este bine să nu ratați niciun catalog! Există și alte magazine în categoria Supermarketuri care fac asta, așa că nu ezitați să verificați cataloagele comercianților precum Carrefour, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

 
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri