Kimbino
Timișoara x
Kimbino
Timișoara x
PUBLICITATE
Kaufland
3/5

Catalog Kaufland Timișoara 10.04.2024 ✳️ | Oferte, program

Kaufland locațiile din orașul Timișoara și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Timișoara şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Catalog Kaufland Timișoara

Timișoara este unul dintre cele mai importante orașe din România. În anul 2006, pe harta capitalei Banatului a apărut primul magazin Kaufland. Timișoara are în anul 2024 mai multe magazine, în diverse cartiere, timișorenii fiind încântați de reducerile și promoțiile faimosului comerciant.


După cum vă puteți convinge dacă răsfoiți paginile celui mai recent catalog Kaufland Timișoara, reducerile se țin lanț indiferent de magazin. Rețeaua de magazine pune un accent puternic pe prețuri competitive, pe o gamă bogată de produse de larg consum, dar și pe promoții și oferte permanente. Ocazional, clienții de pot bucura de produse tematice – de la haine și jucării, la echipament sport sau unelte. Elementul-surpriză cu siguranță joacă un rol important în strategia de aprovizionare a magazinelor.

 

Program Kaufland Timișoara

 

Locuitorii orașului din apropierea magazinelor s-au obișnuit deja cu programul Kaufland Timișoara. Într-adevăr, majoritatea locațiilor se deschid dis-de-dimineață, astfel încât clienții să se poată aproviziona inclusiv în drum spre serviciu sau școală. Doar în weekend, magazinele se deschid cu o oră mai târziu. Ora de închidere este de asemenea foarte generoasă cu clienții, fiind mult după terminarea programului de lucru al majorității angajaților. Totuși, recomandarea noastră este întotdeauna să verificați din timp programul de lucru pe siteul oficial.

 

Kimbino - cataloage și reduceri curente


Kimbino este locul unde puteți consulta mereu, la orice oră din zi sau noapte, cel mai recent catalog Kaufland Timișoara. Sunteți astfel mereu la curent cu cele mai noi oferte și promoții, dar și concursuri. Comerciantul deseori organizează concursuri cu tombolă sau acumulare de puncte pentru a încuraja fidelitatea clienților săi. Un motiv în plus să vizitați pagina dedicată ultimului catalog Kaufland Timișoara - valabil începând cu 10.04.2024 ⏳. Sau, puteți să verificați cataloagele altor comercianți din categoria Supermarketuri, precum Carrefour, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri

Căutare
Timișoara x
Kimbino
Kaufland

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.