Kimbino
Cluj-Napoca
Kimbino
Cluj-Napoca
PUBLICITATE
Kaufland
3/5

Kaufland Cluj-Napoca catalog (15.05.2024) - Oferte, program

Kaufland locațiile din orașul Cluj-Napoca și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Cluj-Napoca şi împrejurimi

Alte cataloage din categorie

Kaufland Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este un important centru cultural, academic și economic al României. Nu este de mirare așadar că hipermarketurile Kaufland din Cluj-Napoca cresc constant în număr, în anul 2024 acestea acoperind principalele cartiere. Ardelenii sunt în mod evident încântați de reducerile și promoțiile din magazine.


Dacă parcurgeți paginile celui mai recent catalog Kaufland din Cluj-Napoca, veți constata că reducerile sunt constante în toate magazinele. Acestea acordă o importanță deosebită prețurilor competitive, unui sortiment vast de produse de consum, precum și unui flux constant de promoții și oferte pentru clienții săi. Uneori, comerciantul aduce produse cu tematici variate: îmbrăcăminte pentru toate vârstele, jucării, echipamente sportive, unelte ș.a.m.d. 

 

Program Kaufland Cluj-Napoca ⏳

 

Locuitorii din cartierele clujene unde găsim magazinele comerciantului german apreciază programul Kaufland Cluj-Napoca, majoritatea fiind deschise de dimineață până seara târziu. Acest lucru le permite clienților să facă cumpărături în drum spre serviciu sau școală. Într-adevăr, în weekend, programul de dimineață al magazinelor este decalat cu o oră. Și ora de închidere este avantajoasă, fiind programată după terminarea programului de lucru al majorității angajaților. Totuși, vă recomandăm să verificați programul de lucru din orașul Cluj-Napoca pe site-ul oficial înainte de a vă deplasa la magazin.

 

Kimbino - Catalogul curent și reduceri


Și nu uitați! Kimbino este locul unde puteți consulta întotdeauna cel mai recent catalog Kaufland din Cluj-Napoca. Astfel, veți fi mereu la curent cu ultimele oferte, promoții și concursuri organizate de rețeaua de magazine din România. De asemenea, comerciantul organizează frecvent concursuri cu tombolă sau acumulare de puncte pentru a-și fideliza clienții. Vizitați pagina dedicată ultimului catalog Kaufland Cluj-Napoca - valabil începând cu data de 15.05.2024 ⏳, pentru a nu rata nicio ofertă. În plus, puteți să vedeți care sunt ofertele altor magazine din categoria Supermarketuri, precum Carrefour, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.