Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Ploiești
Kaufland
3/5

Catalog Kaufland Ploiești (27.09.2023) - Oferte, program

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Kaufland locațiile din orașul Ploiești și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Ploiești şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Kaufland Ploiești

Pentru rețeaua de magazine Kaufland, Ploiești este considerată o localitate în care cu siguranță merită să fie dezvoltată o relație cât mai bună cu clienții și potențialii clienți locali. Probabil că acesta este unul dintre motivele pentru care există cataloage și broșuri Kaufland Ploiești cu oferte și promoții dedicate.


Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente promoții și oferte speciale de la Kaufland Ploiești, vizitați pagina dedicată de pe siteul Kimbino. Aici aveți siguranța că răsfoiți cel mai recent catalog al magazinelor din localitate, astfel încât să puteți profita la maxim de cele mai bune prețuri și cele mai noi produse.


Știm că uneori este dificil să ajungeți la Kaufland în Ploiești la program, mai ales dacă aveți un serviciu sau numeroase responsabilități. Iar atunci când vizitați magazinul, poate că nu mai este disponibil catalogul actual de produse pe care v-ar plăcea să-l puteți consulta. Ar fi păcat, totuși, să nu vă bucurați de oportunitățile prezente în catalog. De aceea, Kimbino vă pune la dispoziție un mod sigur și 100% electronic de a rămâne la curent cu cele mai noi oferte din Ploiești.


Puteți consulta pe siteul nostru atât cataloagele Kaufland, cât și cataloagele altor mărci de magazine din categoria Supermarketuri, precum Carrefour, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași. Astfel, nu doar că economisiți timp, dar ajutați și mediul înconjurător, deoarece nu mai este nevoie să fie tipărite atât de multe materiale promoționale. Dacă sunteți din Ploiești sau urmează să vizitați localitatea, Kimbino vă pune la dispoziție cel mai recent catalog valabil din 27.09.2023.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Kaufland

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.