Kimbino
Oradea
Kimbino
Oradea

PENNY Oradea catalog nou (19.06.2024) - Program

PUBLICITATE
PENNY
PUBLICITATE

PENNY locațiile din orașul Oradea și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Oradea şi împrejurimi

Alte cataloage din categorie

PENNY Oradea

Oradea este printre cele mai importante orașe din România, astfel încât faimosul lanț de magazine a deschis primul magazin PENNY Oradea în urmă cu destul de mulți ani. Astăzi, cel mai important oraș din regiunea istorică Crișana are mai multe magazine, așa că și interesul pentru catalogul PENNY nou este mereu unul crescut.


Probabil că acest interes crescut se datorează promisiunii comerciantului către clienții săi, una simplă, dar eficientă - prețuri avantajoase cu minim rabat la calitate. Această idee este întărită de sloganul „Economisim bani, nu calitate”. Clienții fideli ai magazinului sunt obișnuiți cu reducerile și promoțiile constante, indiferent de raionul de produse, de la produse de larg consum la îmbrăcăminte și cosmetice. La fel ca în restul țării, PENNY Oradea vine cu cele mai tari oferte în perioada sărbătorilor, atunci când și traficul crește semnificativ. Însă cu siguranță veți găsi motive să vizitați cel mai apropiat magazin și în alte perioade, important este să fiți informat.


Pentru a nu rata nicio ofertă sau promoție, vă recomandăm să urmăriți cu atenție cel mai recent catalog PENNY Oradea, valabil din 19.06.2024. Iar dacă doriți să comparați cu ofertele altor magazine din categoria Supermarketuri, merită să aruncați un ochi și asupra cataloagelor de pe paginile dedicate altor comercianți, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri