Kimbino
Arad
Kimbino
Arad
PUBLICITATE

PENNY Arad catalog 10.07.2024 - Program și Oferte

PUBLICITATE
PENNY

PENNY locațiile din orașul Arad și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Arad şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

PENNY Arad

PENNY, care până în anul 2020 se numea Penny Market, este unul dintre cele mai iubite lanțuri comerciale din România, primul magazin fiind deschis în țara noastră încă în anul 2005. Arad este unul dintre cele mai importante județe din România, așa că planurile de extindere ale faimosului comerciant au inclus rapid PENNY Arad pe lista orașelor preferate. Astăzi, orașul supranumit și „Mica Vienă de pe Mureș”, are câte un magazine Penny în aproape toate cartierele sale, ceea ce înseamnă că și interesul pentru catalogul PENNY Arad este în creștere.


Promisiunea pe care comerciantul o face clienților săi este că prin intermediul magazinelor sale oferă prețuri avantajoase fără compromisuri la calitate, după cum spune și sloganul lor „Economisim bani, nu calitate”. Cei care vizitează magazinele în timpul programului PENNY Arad și au avut timp să studieze atent oferta probabil că au observat deja că reducerile și promoțiile se țin lanț, indiferent de raionul de produse. De la articole de larg consum, la îmbrăcăminte sau cosmetice, comerciantul se asigură că oferă de fiecare dată prețuri mici și noi motive pentru clienți să le calce din nou pragul.

 

Program PENNY Arad


Majoritatea locațiilor se deschid foarte devreme, ceea ce înseamnă că vizitatorii se pot aproviziona pentru ziua în curs încă de la prima oră. Iar dacă nu reușiți să ajungeți dimineața pentru că vă grăbiți la serviciu sau la școală, partea bună este că puteți să o faceți în drum spre casă seara. Atenție, însă, în unele zile din weekend programul diferă. De aceea, verificați înainte de orice vizită programul PENNY Arad pe siteul oficial.

 

Cel mai recent catalog pe Kimbino


Pentru cel mai recent catalog, vă recomandăm siteul nostru. Kimbino vă pune la dispoziție, 24 de ore din 24, cel mai recent catalog PENNY Arad pentru ca dumneavoastră să nu ratați nicio ofertă specială sau promoție. Aceasta este o alternativă convenabilă și ecologică la broșurile și cataloagele tipărite, care, altfel, de obicei sunt destul de greu de procurat în timp util. Puteți să găsiți cataloagele numeroaselor magazine din categoria Supermarketuri, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri