Kimbino
Brașov
Kimbino
Brașov

PENNY Brașov catalog (19.06.2024) - Magazine, program

PUBLICITATE
PENNY
PUBLICITATE

PENNY locațiile din orașul Brașov și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Brașov şi împrejurimi

Alte cataloage din categorie

PENNY Brașov

La poalele masivului Tâmpa se află orașul Brașov, probabil una dintre cele mai cunoscute și mai iubite localități din țara noastră. Atestat documentar de aproape 800 de ani, astăzi, orașul este cel mai important pol turistic al țării după Litoral, cu numeroși vizitatori din toată lumea. 


Cunoscute pe plan național sub numele de Penny Market până în anul 2020, magazinele PENNY Brașov nu puteau să lipsească din acest spațiu geografic atât de important. Oferta comerciantului este pe placul ardelenilor atât prin varietatea oferită, cât și prin prețurile avantajoase, în linie cu sloganul „Economisim bani, nu calitate”.
În magazinele PENNY Brașov reducerile și promoțiile sunt constante, indiferent de tipul de articole – de la cele de consum casnic, la alimente, îmbrăcăminte, cosmetice etc. PENNY Brașov se asigură zi de zi că își păstrează promisiunea de a oferi prețuri mici și motive noi pentru clienți să revină.

 

Program PENNY Brașov

 Majoritatea magazinelor se deschid foarte devreme, așa că încă de la prima oră a zilei putem vedea clienți de toate vârstele în orele de program PENNY Brașov. Cei care nu reușesc să ajungă dimineața lasă cumpărăturile pentru drumul spre casă, chiar și seara târziu. În weekend programul poate fi diferit, de aceea, e bine să vă informați înainte de a vă deplasa.

 

Ofertă specială sau promoție pe Kimbino

Pentru a accesa cel mai recent catalog PENNY din Brașov, vă recomandăm să utilizați site-ul nostru, Kimbino. Aici vă punem la dispoziție, 24 de ore din 24, cel mai recent catalog, valabil în perioada 19.06.2024 - 25.06.2024. Pentru a nu rata nicio ofertă specială sau promoție, indiferent de comerciant, puteți să verificați și oferta altor cataloage din aceeași categorie, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri