Metro
3/5

Buzău Metro catalog - noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Metro Buzău

3/5
Actual brochure
Există doar câteva persoane care nu cunosc magazinul Metro. Este unul dintre liderii de pe piaţa din România. Metro  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave! Metro introduce de regulă noi oferte şi minunate. Ce este valabil acum, de exemplu de la 01.11.2022? Poţi să găseşti aici.  Lipseşte în Metro o ofertă? Încearcă să o găseşti altudeva! Doar aruncă o privire asupra ofertelor celorlalte magazine Auchan, Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Penny market, Profi.

Metro are magazine în multe oraşe peste tot în România.Unde exact? De exemplu Bucareșt, Brașov, Constanța, Timișoara, Arad. Căutai ceva ce nu era disponibil pe site-ul nostru? Incearcă site-ul oficial al magazinului metro.ro.

Uită de variantele printate ale broşurilor şi începe să foloseşti varianta online de la Kimbino. Poţi să verifici oferta online de la Metro şi comfortabil în orice moment. Fară risipă! Broşurile online, de exemplu ultima ofertă de la Metro disponibilă online, nu este doar ultimul trend, este un pas semnificativ spre protejarea mediului şi a pădurilor noastre. Vă mulţumim că vă alăturaţi nouă să protejăm mediul.

Nu crezi că este uşor să economiseşti făcând cumpărături? Vino şi vei vedea.

Când te înregistezi pentru newsletter sau descarci aplicaţia noastră Kimbino, nu vei rata nici una dintre ofertele speciale de la Metro  pentru că  vei putea urmări ofertele de la Metro.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Metro locațiile din orașul Buzău

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Metro
Metro