Kimbino
Kimbino
Metro
3/5

Catalog Metro Constanța (03.10.2023) | BLACK FRIDAY

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cataloage din alte oraşe

Metro locațiile din orașul Constanța și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Constanța şi împrejurimi

Alte cataloage din categorie

Metro

3/5
Actual brochure
În Constanța, Metro a pregătit reduceri noi și pentru această săptămână.
Kimbino vă ajută să cumpărați tot ce aveți nevoie la prețuri avantajoase de la Metro - și, mulțumită gamei lor variate de produse, sigur nu veți pleca cu mâna goală.

Un nou pliant de la Metro poate fi găsit aici chiar de astăzi aici, iar ofertele speciale sunt valabile începând de la 03.10.2023.
Așa cum cu siguranță sunteți la curent, Metro se află în orașul Constanța, precum și în București, Brașov, Timișoara, Baia Mare, Buzău şi Cluj-Napoca.

În caz că nu ați găsit tot ce aveați nevoie în pliantul Metro, consultați și alte pliante din categoria Supermarketuri, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.
Dacă nu ați găsit informațiile pe care le căutați despre Metro, consultați pagina lor web oficială metro.ro.

Metro Constanța BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la Metro Constanța. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer Metro Constanța! Cel mai recent pliant numit Catalog Metro este valabil de la 13.11.2023 - 31.12.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la Metro Constanța. În categoria Supermarketuri, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Metro

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.