Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în București
Carrefour
3/5

Catalog Carrefour București (27.09.2023) - Program, oferta

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Carrefour locațiile din orașul București și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul București şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Carrefour București

Pentru rețeaua de magazine Carrefour, București este considerată o localitate în care cu siguranță merită să fie dezvoltată o relație cât mai bună cu clienții și potențialii clienți locali. Probabil că acesta este unul dintre motivele pentru care există cataloage și broșuri Carrefour București cu oferte și promoții dedicate.


Înainte de a merge la magazin, este recomandat să răsfoim cel mai recent catalog Carrefour București pentru a nu rata ultimele oferte și promoții. Clienții care găsesc timp să viziteze la program Carrefour București au acces la mii de produse din diverse categorii: atât alimente sau articole de igienă și întreținere, cât și haine, electrocasnice sau jucării – lista este aproape infinită. Catalogul Carrefour București reprezintă un canal important prin care se anunță promoțiile și reducerile de preț, așa că merită să fim la curent cu noile sale apariții.


Există mai multe motive pentru care un număr atât de mare de persoane se înghesuie să viziteze rafturile comerciantului de la primele ore de program Carrefour București. Unul dintre cele mai importante este varietatea de produse marcă proprie. Clienții fideli s-au obișnuit deja cu hainele și încălțămintea Tex, cu bunătățurile Drag de România sau cu diversele articole comercializate sub sigla Carrefour.


Doriți să profitați la maximum de cele mai bune oferte? Vă recomandăm atunci să acordați atenție celui mai recent catalog Carrefour București, valabil în perioada 27.09.2023 - 03.10.2023. Îl găsiți mereu actualizat pe site-ul Kimbino, care reprezintă un mod simplu și eficient să fiți mereu la curent cu cele mai bune oferte și promoții. Iar dacă vă interesează și alte oferte din categoria Supermarketuri, vizitați inclusiv paginile concurenților, precum Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Carrefour

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.