Kimbino
Brașov
Kimbino
Brașov

Carrefour Brașov catalog (19.06.2024) - Program, magazin

PUBLICITATE
Carrefour
PUBLICITATE

Carrefour locațiile din orașul Brașov și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Brașov şi împrejurimi

Alte cataloage din categorie

Carrefour Brașov

Aflat în inima țării, sub masivul Tâmpa, se întinde Brașov, un oraș atestat de aproape un mileniu și considerat de către români una dintre principalele localități din țara noastră. Nelipsit de pe orice listă de obiective turistice românești, Brașov numără sute de mii de locuitori și se bucură de o economie înfloritoare. Carrefour Brașov nu putea lipsi de pe harta comerciantului internațional, iar astăzi, o parte însemnată din brașoveni își face cumpărăturile în supermarketul de la „răscruce”. De ce de la răscruce? Deoarece denumirea lanțului comercial vine de la cuvântul francez care înseamnă atât „răscruce”, cât și „piață”.


Înainte de a merge la magazin, este recomandat să răsfoim cel mai recent catalog Carrefour Brașov pentru a nu rata ultimele oferte și promoții. Clienții care găsesc timp să viziteze la program Carrefour Brașov au acces la mii de produse din diverse categorii: atât alimente sau articole de igienă și întreținere, cât și haine, electrocasnice sau jucării – lista este aproape infinită. Catalogul Carrefour Brașov reprezintă un canal important prin care se anunță promoțiile și reducerile de preț, așa că merită să fim la curent cu noile sale apariții.


Există mai multe motive pentru care un număr atât de mare de persoane se înghesuie să viziteze rafturile comerciantului de la primele ore de program Carrefour Brașov. Unul dintre cele mai importante este varietatea de produse marcă proprie. Clienții fideli s-au obișnuit deja cu hainele și încălțămintea Tex, cu bunătățurile Drag de România sau cu diversele articole comercializate sub sigla Carrefour.


Doriți să profitați la maximum de cele mai bune oferte? Vă recomandăm atunci să acordați atenție celui mai recent catalog Carrefour Brașov, valabil în perioada 12.06.2024 - 25.06.2024. Îl găsiți mereu actualizat pe site-ul Kimbino, care reprezintă un mod simplu și eficient să fiți mereu la curent cu cele mai bune oferte și promoții. Iar dacă vă interesează și alte oferte din categoria Supermarketuri, vizitați inclusiv paginile concurenților, precum Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri