Kimbino
Kimbino
Altex
3/5

Altex Brașov catalog (29.02.2024) - Program, online oferte

PUBLICITATE

Altex locațiile din orașul Brașov și împrejurimi

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Brașov şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Altex Brașov

Locuitorii orașului de sub Tâmpa, cum mai este cunoscut Brașov, au toate motivele să fie mândri de frumusețile locale, vizitate an de an de numeroși turiști din toată lumea. Când vorbim despre produsele electrocasnice, însă, ca și atât de mulți români de pretutindeni, majoritatea brașovenilor se bazează pe Brașov Altex. Electrocasnice de toate felurile, mărimile și prețurile sunt disponibile pe rafturile magazinelor acestui comerciant român.


Adevărul este că atunci când vine vorba despre produse electrocasnice sau electronice, lista comercianților la care se gândesc majoritatea românilor este destul de restrânsă. Unul dintre motive este că la Brașov Altex ofertele de sezon sunt o obișnuință, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru clienți să consulte des cataloagele de produse ale retailerului. Atunci când aceștia caută chilipiruri, în magazinele Brașov Altex electrocasnicele selectate deseori vin la prețuri foarte reduse – cel mai important este să fii la curent cu noutățile, răsfoind cel mai nou pliant sau catalog.


La Brașov Altex, ofertele sunt de obicei alocate pentru o gamă largă de electrocasnice mari și mici, gadgeturi, sisteme de entertainment sau de climatizare etc. Acestea pot fi cumpărate atât online, cât și de pe rafturile magazinelor. Dacă cel mai apropiat magazin de dvs. este cel din str. Cărămidăriei (aici găsiți adresa exactă și programul), este posibil să fi observat că în anul 2021 acesta a trecut printr-un proces de modernizare.


În concluzie, găsiți la Brașov Altex electrocasnice și electronice pentru orice buzunar, însă produsele mai prietenoase cu bugetul familiei sunt cel mai ușor de găsit prin intermediul cataloagelor dedicate. Siteul nostru, Kimbino, este căminul online al tuturor cataloagelor de la comercianții români și nu numai. Așa că dacă doriți să comparați cât mai multe oferte din categoria Electronice, nu ezitați să vizitați paginile dedicate ale altor lanțuri, precum Flanco, Media Galaxy, Domo, Emag, Clickshop, Cel, evoMag şi Orange

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Altex

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.