Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul

Ultimele cataloage din categoria Supermarketuri

Aici în categoria Supermarketuri sunt cele mai recente oferte speciale și pliante de la retailerii dvs. preferați, disponibili în România, care vă oferă în mod regulat reduceri grozave.
Cele mai populare branduri sunt Lidl, PENNY, Kaufland, Carrefour, Profi, Mega Image, Auchan, Supeco, Cora şi Selgros, dar puteți găsi multe altele aici.

Suntem bucuroși că vă putem ajuta la cumpărături. Sunt 3 pliante online disponibile în această secțiune. Consultați-le pe cele mai recente

Nu aveți timp să verificați toate ofertele cele mai noi? Înțelegem în totalitate. De aceea, am pregătit aplicația mobilă Kimbino care vă informează printr-o notificare instant despre un nou pliant, și astfel veți afla cât mai devreme despre ultimele reduceri.
Vrem să reducem deșeurile și, prin urmare, apreciem că ați decis să folosiți Kimbino, care înlocuiește mii de pliante din hârtie cu versiunile online. Cele mai noi oferte speciale din categoria Supermarketuri pot fi răsfoite oricând și oriunde și în același timp puteți ajuta planeta. Nu este minunat?
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.