Kimbino
Oradea
Kimbino
Oradea

Leroy Merlin Oradea catalog 10.06.2024 ✳️ Program

PUBLICITATE
Leroy Merlin
PUBLICITATE
PUBLICITATE
Leroy Merlin
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Leroy Merlin locațiile din orașul Oradea și împrejurimi

Afişare totală

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Oradea şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Leroy Merlin Oradea

Considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din România, Oradea este un centru economic și cultural aflat în Vestul țării. Este normal, în consecință, ca un lanț de magazine de bricolaj de importanța Leroy Merlin să includă acest municipiu în harta locațiilor sale.


Leroy Merlin Oradea a apărut în anul 2017, având o suprafață de 14.000 mp pentru a găzdui zeci de mii de articole diferite. Angajații comerciantului îi consiliază pe vizitatori în alegerea produsului potrivit. De la cele mai diverse materiale de construcție, la consumabile precum peleți, Leroy Merlin Oradea a inclus în oferta sa numeroase categorii de bunuri necesare oricărui constructor sau pasionat de bricolaj.


Dacă vă numărați printre aceste persoane și sunteți din partea locului, vă așteaptă la Leroy Merlin Oradea produse de bricolaj potrivite pentru casă și grădină, ideale pentru proiectele de amenajare de dimensiuni mijlocii și mari. Găsiți în catalogul Leroy Merlin promoții și reduceri la o gamă largă de articole, precum ferestre, uși, parchet, gresie, vopsea, covoare, decorațiuni, iluminat, feronerie, chiar și produse de curățenie sau aparate pentru aer condiționat și încălzire.


Toate acestea se regăsesc în oricare dintre numeroasele magazine din țară, însă este bine să fiți cu ochii pe ofertele din orașul dumneavoastră. Uneori, promoțiile sunt adaptate stocului local. Oricum ar fi, în categoria sa, Casa si gradina, Leroy Merlin este unul dintre jucătorii principali. Cu toate acestea, vă recomandăm să consultați oferta completă de pe siteul Kimbino.ro, unde aveți oricând acces la cele mai recente cataloage ale marilor și micilor comercianți din țară și din orașul natal. Dacă sunteți în căutarea mai multor oferte, vă recomandăm să vizitați și alte pagini dedicate, precum IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Praktiker, Ambient şi Mathaus.

PUBLICITATE
PUBLICITATE